Kako NIVEA brine o planeti

Kako NIVEA brine o planeti

Dodir je ono što nas čini ljudima

Naše čulo dodira nam pomaže da se razvijamo i učimo i ujedno nas razlikuje od drugih bića. Koža, naš najveći organ, omogućava nam da osetimo dodir i ostvarimo kontakt sa ljudima i svetom oko nas.

Hajde da pokažemo svetu pozitivnu moć ljudskog dodira!

baby-hand-holding-adult-finger

Svi mi koji stojimo iza brenda NIVEA verujemo u pozitivnu moć ljudskog dodira. Nastojimo da razvijamo proizvode za negu kože koji su prijatni za upotrebu kako biste mogli da uživate u životu i druženju sa drugim ljudima. Mi posmatramo kožu na holistički način i proučavamo kako nam ona omogućava da se povežemo sa okolinom, kao i kako na nju utiču naša ishrana i naše emocije. U skladu sa svojom filozofijom razvijamo proizvode za negu koji su u skladu sa prirodnim funkcijama kože kako bi svi mogli da izgledaju lepo i zdravo.

Želimo da pozitivno utičemo na svet oko nas. Postavili smo ambiciozne ciljeve u oblasti održivosti. Naša odeljenja za istraživanje razvijaju formulacije koje čine naše proizvode za negu kože maksimalno efikasnim i istovremeno smanjuju uticaj na životnu sredinu. Sarađujemo sa inicijativama za zaštitu životne sredine i drugim partnerima kako bismo doprineli očuvanju naše planete. Sve naše aktivnosti usmerene su ka cilju da razvijemo proizvode koji su istovremeno blagi i prema koži i prema našoj planeti.

TRI STUBA ODRŽIVOG RAZVOJA BRENDA NIVEA

Želimo da doprinesemo zaštiti planete kroz edukaciju i pružanje informacija o svim aspektima bezbedne, blage i efikasne nege kože i zaštite životne sredine:
nivea-sustainability-skin-comes-first

Zdravlje kože je na prvom mestu

Stručnost i znanje koje ima NIVEA kao vodeći brend u oblasti nege kože pomoći će vam da saznate više o našoj posvećenosti bezbednosti proizvoda, inicijativama za zdrave proizvode koji su ekološki prihvatljivi, kao i sastojcima u NIVEA proizvodima.
nivea-sustainability-world-is-our-skin

Zdrava koža za zdravu planetu

Saznajte više o brojnim načinima na koje NIVEA podržava održivi razvoj u svim svojim aktivnostima – od nabavke sastojaka i proizvodnje do upotrebe ambalaže i recikliranja.

 

 

nivea-sustainability-honesty-transparency

ISKRENOST I TRANSPARENTNOST

Saznajte više o vrednostima koje NIVEA promoviše – od našeg kodeksa ponašanja do obaveza, zajedničkih projekata i drugih inicijativa.