hands holding a plant in soil

JEDNA KOŽA. JEDNA PLANETA. JEDNA NEGA.

hands holding a plant in soil

JEDNA KOŽA. JEDNA PLANETA. JEDNA NEGA.

OBAVEZUJEMO SE DA BRIGA O KOŽI ZNAČI MNOGO VIŠE OD NEGE

Kao vodeći brend u oblasti nege kože sa više od 100 godina stručnog iskustva, znamo koliko je za zdravu kožu važno zdravo okruženje. Međutim, prirodne lepote naše planete su ugrožene zbog preterane potrošnje resursa i zagađenja životne sredine.

Upravo zato NIVEA se obavezuje da smanji svoj uticaj na životnu sredinu, ekosisteme i stanovnike putem razvoja i proizvodnje proizvoda za negu kože koji brinu i o koži i o planeti. 

Otkrijte šta već činimo da bismo razvili održiviji pristup, kao i na koji način se obavezujemo da briga o koži podrazumeva mnogo više od same nege u budućnosti.

VREDNOSTI U SRCU SVEGA ŠTO RADIMO

1. SMANJENJE EMISIJE CO2 U SVIM NAŠIM AKTIVNOSTIMA

2. ODGOVORNA NABAVKA SASTOJAKA

3. FOKUS NA BIORAZGRADIVE SASTOJKE I PRIRODNE SIROVINE

4. SMANJENJE POTROŠNJE ENERGIJE I SIROVINA U PROIZVODNJI

5. NEGA KOŽE KOJA POŠTUJE PRIRODU, LJUDE I ŽIVOTINJE


man talking

Naša filozofija i ciljevi

NIVEA je prisutna u životima ljudi već decenijama, brine o zdravlju i lepoti njihove kože i neguje je spolja da bi bila zdrava i iznutra. Počašćeni smo tim poverenjem i želimo da ga opravdamo tako što ćemo da proširimo negu kože na zaštitu i očuvanje naše planete.

Saznajte više o našoj filozofiji i ambicioznim ciljevima koji nam pomažu da doprinesemo borbi protiv klimatskih promena.


Naša vizija: klimatska neutralnost

Težimo da što je više moguće smanjimo ugljenični otisak tako što redizajniramo ambalažu i unapređujemo formulacije i način proizvodnje. NIVEA je postavila ambiciozne klimatske ciljeve na nivou kompanije koji su u skladu sa najnovijim saznanjima o klimi.

Saznajte više o našem pristupu ka razvoju proizvoda koji ne doprinose klimatskim promenama.

 

Poštovanje prema životinjama

NIVEA poštuje i voli prirodu. Naša briga za planetu takođe podrazumeva zaštitu životinja koje zavise od naših ekosistema i održavaju ih. Verujemo da ispitivanja na životinjama nisu potrebna da bi se dokazala efikasnost i bezbednost proizvoda za negu kože.

Otkrijte kako poštujemo životinje.


Odgovorna nabava sirovina

Vodimo računa da su svi sastojci koje koristimo za NIVEA proizvode bezbedni i zdravi za upotrebu – i, kada je god to moguće, trudimo se da koristimo obnovljive sirovine koje se dobijaju na odgovoran način kako bismo se kretali prema održivijoj budućnosti. Pri upotrebi prirodnih resursa takođe vodimo računa i o načinu na koji se ove biljke uzgajaju.

Saznajte više o našim obavezama i ciljevima u pogledu odgovorne nabavke sirovina.


Odgovorna proizvodnja

Naša posvećenost tome da zaštitimo planetu i naše zajednice uključuje i način na koji proizvodimo NIVEA proizvode za negu kože. Trudimo se da smanjimo svoj ugljenični otisak uštedom energije, smanjivanjem proizvodnje otpada i odgovornom potrošnjom vode.

Saznajte više o našim aktivnostima u cilju smanjenja emisije ugljen dioksida u proizvodnji.


sky

Jedna koža. Jedna planeta. Jedna nega.

Želimo da budemo 100 posto transparentni i pružimo odgovore na sva vaša pitanja o održivosti NIVEA proizvoda. Ukoliko ne možete da pronađete informacije koje tražite na ovom sajtu ili tražite dodatna pojašnjenja, posetite vebsajt o održivosti matične kompanije Beiersdorf, u čijem sastavu posluje NIVEA..