ZA BEBIN MIRAN SAN I JOŠ LEPŠI DAN!

Kupite NIVEA Baby proizvode u Lilly drogeriji, sačuvajte račun, učestvujte u zabavnom kvizu i registrujte se na nagradni konkurs!

NIVEA BABY

NUDIMO NAJNEŽNIJE DODIRE

 

Otkrijte NIVEA Baby proizvode i pružite svom mališanu negu koja mu je potrebna! Najnoviji član porodice je poseban i zaslužuje najnežniju negu! Stoga, potražnja za proizvodima koji vašoj bebi odgovaraju ne bi trebalo da bude komplikovana.

Baš iz tog razloga, NIVEA Baby proizvodi imaju veoma delikatne formulacije koje su razvijene u saradnji sa pedijatrima i dermatolozima. Koristimo sigurne sastojke koji sprečavaju isušivanje bebine kože. Vodimo računa da mališanu bude udobno i da svakim dodirom oseti koliko ga volite.

Pored toga, pripremili smo iznenađenje za vas: najdelikatnija NIVEA Baby nega vam može doneti nagradu koju će vaša beba obožavati!

 


OSVOJITE

OSVOJITE NAGRADE ZA BEBIN MIRAN SAN I JOŠ LEPŠI DAN!

Pružite svom mališanu delikatnu NIVEA Baby negu i možete osvojiti specijalnu nagradu za svoju bebu! Posetite Lilly drogerije i kupite NIVEA Baby proizvode u vrednosti od najmanje 1,499 RSD, zatim sačuvajte račun, odgovorite na pitanja iz zabavnog kviza ispod i možete osvojiti jednu od 15 nagrada! Nudimo BBO Gray ljuljaške, koje će umiriti vašu bebu i koje će joj pružiti udobnost koja joj je potrebna pre nego što utone u san.

 

Nagradni konkurs traje od 15.12.2021. do 31.01.2022. godine, a pravila nagradnog konkursa možete pronaći ovde.

 
SAMO 6 PITANJA DELI TE OD SUPER NAGRADE. KRENIMO!
 
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
nivea baby
Popunite formular, pošaljite fotografiju računa i registrujte se na nagradni konkurs. Uz malo sreće, baš vi se možete naći među 15 srećnih dobitnika!
 

Unesite fotografiju računa

 
* Obavezno polje

SAVETI

Pored proizvoda za negu, pružamo vam podjednako vredne informacije. Zajedno sa našim stručnjacima za negu uredili smo članke koji će vam pomoći da uvek pronađete odgovarajuće proizvode, ali i savete o pravilnoj rutini nege za mališane. Otkrijte ih ispod!