NIVEA MLEKO ZA TELO.
NAGRADITE SVOJU KOŽU.

NAŠE OBEĆANJE

Nagradite kožu svakog dana

Svakodnevni život utiče na nas i na našu kožu, bilo da su u pitanju tragovi koji na njoj ostaju od brushaltera, uticaji iz spoljašnje sredine, poput hladnoće, ili godine koje menjaju i nas same i naše telo. Vreme je da učinimo nešto za svoju kožu i posvetimo joj trenutak nege kako bismo se odužili za sve što čini za nas svakog dana. Nagradite svoju kožu uz 48 sati intenzivne hidratacije koju ćete i videti i osetiti - NIVEA mleko za telo.

NEGA KOŽE

DUBINSKA NEGA KOJU MOŽETE DA VIDITE I OSETITE

nivea-nagrada-slika-proizvoda-u-krupnom-kadru

PRUŽITE KOŽI NEGU KAKVU ZASLUŽUJE

NIVEA mleko za telo sadrži jedinstveni NIVEA serum za dubinsku hidrataciju. Ovaj esencijalni sastojak za negu sadrži dokazano efikasnu kombinaciju prirodnog bademovog ulja, vitamina E i esencijalnih lipida koji zadržavaju vlagu u koži. Hranjiva, ali nemasna formulacija dubinski i efikasno neguje suvu i veoma suvu kožu tokom 48 sati.


GDE SE NANOSI

Mleko za telo na koje se možete osloniti u svakoj situaciji

nivea-nagrada-traka-za-depilaciju-na-koži-plava-pozadina

SVAKODNEVNI ŽIVOT

 

Nošenje steznika, depilacija ili brijanje stresno utiču na kožu, oštećuju njen površinski sloj i uzrokuju gubitak vlage i isušuju je. Zaštitite kožu NIVEA mlekom za telo. 

HLADNOĆA I DRUGI SPOLJAŠNJI UTICAJI

 

U svakodnevnom životu, naša koža je izložena brojnim uticajima. Niska temperatura utiče na zaštitnu barijeru kože i čini je suvom. Stres i nedovoljno sati sna negativno utiču na proces obnavljanja kože, zbog čega ona izgleda suvo i peruta se brže nego inače. Pružite koži negu svakog dana uz NIVEA mleko za telo. 

 

STARENJE I PROMENE NA TELU

 

Čak i vreme ostavlja tragove na koži. Starenje usporava proces obnavljanja ćelija i vremenom koža postaje sve suvlja. Negujte kožu svakog dana i pružite joj dubinsku hidrataciju uz NIVEA mleko za telo.

 

 

odaberite negu za telo kakvu vaša koža zaslužuje