(0)

ACTIVE ENERGY ANTIPRESPIRANT U SPREJU

150 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega
benefits-normal-skin
Normalna koža
benefits-all-skin-types
Svi tipovi kože
  • Moćna zaštita sa okrepljujućim mirisom. Formulacija sa kompleksom cinka i aktivnim supstancama koje štite od znojenja.
  • Pouzdana 48-časovna zaštita od znojenja koja neguje kožu
  • Brzo se suši na koži
  • Bez etil alkohola
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Active Energy antiperspirant pruža pojačanu, pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa i održava kožu pazuha suvom. Jedinstvena formulacija sa kompleksom cinka i aktivnim supstancama koje štite od znojenja deluje na određene komponente znoja i tako pruža zaštitu od neprijatnih mirisa tokom 48 sati. NIVEA Active Energy takođe neguje kožu pazuha.

Antiperspirant obogaćen dugotrajnim i okrepljujućim mirisom koji je veoma muževan i ima jedinstven aromatični i drvenasti karakter. Gornje note čine osvežavajući citrusi i đumbir, dok su u srcu mirisa blage cvetne i začinske note. Miris se zatvara muževnim i toplim drvenastim notama.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo u predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 95663 (95663-09080-30)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1

Poprskajte kožu pazuha sa udaljenosti od 15 cm. Sačekajte da se proizvod potpuno osuši na koži.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, Cyclomethicone, Isopropyl Palmitate, Parfum, Aluminum Sesquichlorohydrate, Zinc Citrate, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Linalool, Geraniol, Limonene

Više proizvoda iz ove linije