(1)

FRESH CITRUS ANTIPERSPIRANT

Prednosti

Antiperspirantna nega

ne sadrži etil alkohol

Svakodnevna upotreba

Svi tipovi kože

Product Highlights

  • Pouzdana 48-časovna zaštita od znojenja
  • Miris limete i bergamota
  • Osećaj svežine na koži
  • Ne sadrži etil alkohol

Saznajte više o ovom proizvodu

Antiperspirant NIVEA Fresh CITRUS ostavlja na koži svežinu koja odiše predivnim mirisom limete i bergamota. Ovaj proizvod pruža pouzdanu 48-časovnu zaštitu. Za osećaj svežine – tokom celog dana. Ne sadrži etil alkohol. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo za predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 85323 (85323-09080-30)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Sort Toggle
Sonja
4.8.2021.
Član žirija
Predivno
Savrsen miris limente
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

AIstuširajte se

Najbolje je da nanesete antiperspirant odmah nakon tuširanja

BProtresite bocu

Dobro protresite bocu pre upotrebe

CPoprskajte

Poprskajte kožu pazuha sa udaljenosti od 15 cm

DSačekajte da se osuši

Sačekajte da se proizvod potpuno osuši pre nego što se obučete

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Citronellol, Limonene, Benzyl Alcohol, Geraniol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum