(0)

NIVEA MEN FRESH KICK

150 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega
benefits-all-skin-types
Svi tipovi kože
  • Osećaj moćne svežine zahvaljujući kaktusovoj vodi
  • 48 sati pouzdane zaštite od znojenja koja neguje kožu
  • Ne sadrži etil-alkohol
  • Dermatološki potvrđeno da odgovara koži

Saznajte više o ovom proizvodu

Otkrijte novi nalet moćne svežine: NIVEA MEN FRESH KICK. Lagana formulacija obogaćena kaktusovom vodom trenutno osvežava kožu i štiti je tokom 48 sati. Pruža prijatan osećaj na koži i održava kožu pazuha suvom. Formulacija ne sadrži etil alkohol i pruža osećaj svežine.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv sprej. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Ne prskati u oči. Ne nanositi na iritiranu kožu. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati sprej direktno. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 83215 (83215-09080-31)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1

Za spoljašnju upotrebu.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Opuntia Ficus-Indica, Fruit Water, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Dimethicone, Dimethiconol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum