(0)

NIVEA Q10 Cellulite gel-krema za učvršćivanje kože

200 ml

Prednosti

Učvršćuje
  • Vidljivo smanjuje pojavu celulita redovnom upotrebom
  • Posle 2 nedelje upotrebe, koža je vidljivo glatka i tonirana
  • Nakon 3 nedelje, znaci celulita na koži su vidljivo manji
  • Zateže kožu i smanjuje vidljivost celulita za 3 nedelje

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Body Good-bye Cellulite gel-krema protiv celulita vidljivo smanjuje pojavu celulita. L-karnitin je supstanca koja je prirodno prisutna u koži. Zna se da je uključena u metabolizmu masti – tačnije ona podržava pretvaranje komponenata masti u energiju. Dovoljna količina L-karnitina u koži je veoma korisna. L-karnitin je dostupan u gel-kremi: NIVEA Body Good-bye Cellulite. Formulacija gel-kreme ima efekat hladjenja što aktivira protok krvi. Redovnom upotrebom NIVEA Body Good-bye Cellulite gel-kreme vidljivo se umanjuje celulit na tretiranim delovima tela.Dokazano: nakon 4 nedelje, znaci celulita na koži su vidljivo manji. Podnošljivost na koži dermatološki je potvrđena.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 88151 (881510919091)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1Primena

Redovnom upotrebom NIVEA Cellulite gel-kreme vidljivo se umanjuje celulit na tretiranim delovima tela.

Specijalni sastojci

Q10 Energy

L-Karnitin

Ekstrakt lotusa

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Dimethicone, Ubiquinone, Carnitine, Glyceryl Glucoside, Chondrus Crispus Extract, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Parfum, CI 42090