Sun

Saveti za negu i zaštitu kože od sunca

Preduzmite sve što je potrebno kako biste bili srećni i zdravi na suncu


Svima nam je poznato da ultraljubičasti zraci mogu da budu štetni za kožu ukoliko smo im predugo izloženi. Uprkos tome, mi vam nećemo reći da treba da izbevagavate sunce, već upravo suprotno. U suncu treba da uživamo, njegovi zraci nas greju i daju nam privlačan, preplanuo ten. Pogledajte naš deo sa stručnim, informativnim tekstovima i otkrijte kako da se zaštitite od sunca, ali i kako da maksimalno iskoristite njegove prednosti. Na ovoj stranici ćete otkriti savete o tome kako da zaštitite kožu tokom sunčanja i kako da je negujete nakon toga kako biste se osećali prijatno i izgledali lepo.

Pravilna nega i zaštita od sunca gde god da se nalazite


Svi volimo sunce. Bilo da volite da se sunčate na plaži ili upijate dragocene zrake sunca u hladnim, zimskim mesecima, naši tekstovi će vam pružiti potrebne informacije i poslužiti kao inspiracija za zdravo i bezbedno uživanje na suncu. Saznajte kako da upotpunite svoj letnji stil kako biste izgledali moderno i elegantno i tokom sunčanih dana. Naši stručnjaci će vam pomoći da odaberete prave proizvode kako biste zaštitili kožu i pripremili je za preplanulu boju. Veliki broj ljudi ne može da zamisli leto bez sunčanja, a vitamin D je neophodan za zdrav i mladalački izgled kože. Međutim, ne smete da zaboravite na zaštitu od sunca ili umesto preplanule boje možete da zadobijete neželjene opekotine!

NIVEA će vam pomoći da provedete najbolji deo godine na suncu


Pošto imamo veliki broj različitih tekstova o zaštiti od sunca, potrudili smo se da vam pojednostavimo pretragu. Pomoću filtera koji se nalaze u gornjem delu strane možete brzo i jednostavno da sortirate tekstove prema svojim interesovanjima i potrebama. Bilo da želite da dobijete preplanulu boju na plaži ili pored bazena ovog leta, ili vam je potrebna zaštita za kožu kada šetate sa porodicom po prirodi, proizvodi za zaštitu od sunca su neophodni za zdrav život i zdrav, blistav izgled kože. Pregledajte naš izbor stručnih tekstova i pronađite savete i trikove za zaštitu od sunca koji su vam potrebni kako za ovu godinu, tako i za sve naredne.