HAIRMILK ZA PRIRODNI SJAJ KOSE

PRUŽITE KOSI NEGU. VRATITE JOJ ENERGIJU.

NOVA NIVEA HAIRMILK LINIJA ZA PRIRODNI SJAJ KOSE

NEGOVANA KOSA IMA PRIRODNI SJAJ

Kosi koja izgleda beživotno i umorno nedostaje hidratacija. Takva kosa obično je gruba na dodir i nije glatka zbog čega ne može lepo da reflektuje svetlost. Otkrijte novu, inovativnu NIVEA liniju sa specijalnom formulacijom koja ističe prirodni sjaj kose. NIVEA Hairmilk za sjaj kose efikasno deluje pružajući kosi blistavi sjaj i predivan izgled. Čini kosu glatkom tako da kosa može da reflektuje svetlost koja joj daje zanosan sjaj.

Formulacija sa prirodnim proteinima mleka i svile i Euceritom štiti i obnavlja vlasi iznutra. Kosa je hidrirana i izgleda zdravo, negovano i uredno. Dopašće vam se zdrav, sjajni izgled kose i svilenkasti osećaj.

Vreme je da kažete zbogom beživotnoj, umornoj kosi i uživate u njenom predivnom prirodnom sjaju!

PREDNOSTI PROIZVODA

NIVEA HAIRMILK NEGA ZA PRIRODNI SJAJ KOSE

Nega koja će učiniti vašu kosu svilenkastom i lepršavom.

SAVETI ZA ZDRAV IZGLED KOSE

PROMENITE SVOJE NAVIKE I UDAHNITE KOSI NOVI ŽIVOT

Pružite kosi zdrav izgled i blistavi sjaj

Zaista je predivan osećaj kada prođemo prstima kroz svilenkastu, negovanu kosu, ali spoljašnji uticaji, naročito visoke temperature i drugi stresni faktori mogu da je učine suvom i beživotnom.

Međutim, nije sve tako crno. Promenite životne navike i videćete kako će to uticati na vašu kosu! Svaka žena zaslužuje da se oseća lepo. Bez obzira da li imate kovrdže, dugu i lepršavu kosu ili moderan bob oblik, prirodni sjaj će učiniti vašu frizuru zanosnom. Negujte prirodnu lepotu i živite zdravo da biste imali više samopouzdanja.

Promenite svoje navike i udahnite kosi novi život

Sjaj kose dolazi iznutra. Promenite životne navike i pružite svojoj prirodnoj i predivnoj kosi ljubav kakvu zaslužuje. Redovna fizička aktivnost i zdrava, uravnotežena ishrana od presudnog su značaja za zdravu kosu.

Pored toga, važno je da spavate dovoljno jer se folikuli vlasi obnavljaju i regenerišu tokom noći pa će kosa biti gipka i punija. Ne zaboravite da stres utiče na vaš izgled. Važno je da povremeno priuštite svom umu (i kosi) opuštanje i uživate u trenucima koje ste izdvojili samo za sebe.


NAUČNE TAJNE HAIRMILK PROIZVODA

SAZNAJTE VIŠE O FANTASTIČNIM FORMULACIJAMA HAIRMILK PROIZVODA

KAKO SE RAZLIKUJU LINIJE HAIRMILK I HAIRMILK ZA PRIRODNI SJAJ KOSE?

Hairmilk linija savršeno odgovara suvoj i oštećenoj kosi jer je oporavlja, ali je ne čini teškom – kosa je gipka i lepršava.

Nova Hairmilk linija za sjaj kose razvijena je za beživotnu i umornu kosu koja nije oštećena, ali joj je potrebna intenzivna hidratacija. Dobro hidrirana, negovana kosa je uredna i glatka tako da ima prirodni sjaj. Nova formulacija ne čini kosu samo sjajnom, već i negovanom kako bi bila lepršava i blistava.

Kada su vlasi zdrave i uredne, kosa ima predivan, prirodni sjaj. 

KAKVO DEJSTVO IMAJU PROTEINI MLEKA I SVILE NA KOSU?

Prirodni proteini mleka nalaze se u formulacijama koje hidriraju vlasi kako bi bile potpuno zdrave i spolja i iznutra, i vraćaju energiju umornoj i beživotnoj kosi.

Proteini svile poznati su po svojim regenerativnim svojstvima – kao sastojci formulacije čine površinu vlasi glatkom i gipkom, a zahvaljujući smanjenom trenju između vlakana, kosa je predivno lepršava. Formulacije obogaćene proteinima i uljem svile obnavljaju površinu vlasi i čine njena vlakna glatkim i ravnim kako bi se svetlost savršeno reflektovala. Kosa izgleda savršeno i sija prirodnim sjajem!