OSVOJITE NATURALLY GOOD GELOVE ZA TUŠIRANJE!

NAGRADITE SVOJE TELO SA NAJDELIKATNIJOM NEGOM IZ PRIRODE I OSVOJITE FANTASTIČNU NAGRADU!

Iz dana u dan okolina nam pruža sve što nam je potrebno da bismo živeli punim plućima. Naša misija: pružiti joj zaštitu, težeći da postanemo što održiviji. NIVEA Naturally Good gelovi za tuširanje sadrže 98% prirodnih sastojaka i dolaze u ambalaži od 97% reciklirane PET plastike. Dakle, koristeći ih, uživate u osvežavajućem dodiru prirode pod tušem i istovremeno brinete o planeti.

 

A pošto znamo koliko voliko vam je važno da svojoj koži pružite prirodnu negu i istovremeno brinete o životnoj sredini, pripremili smo za vas iznenađenje: odgovorite na pitanje ispod i možete osvojiti nove NIVEA Naturally Good gelove za tuširanje! 


IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „Najdelikatnija nega iz prirode!“ je završen. Proverite da li ste među 5 srećnih dobitnika koji su osvojili NIVEA Naturally Good set.

 

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

 

NEGA KOŽE I BRIGA ZA PLANETU

Za nas je zdrava i lepa koža uvek na prvom mestu. Već više od 100 godina bavimo se istraživanjima u ovoj oblasti i trudimo se da razvijemo najbolje, najbezbednije i najefikasnije formulacije za negu kože. S obzirom na to da smo među vodećim stručnjacima u oblasti nege kože i da imamo najsavremenije istraživačke centre, posvećeni smo očuvanju prirodnog zdravlja i lepote ljudske kože. Briga o životnoj sredini je logična posledica naše posvećenosti bezbednoj, nežnoj i efikasnoj nezi kože.

 

Otkrijte na koji način želimo da vam ponudimo što više održivu negu, kao i zaštitu za životnu sredinu!