baby-kids

Otkrijte čaroliju zabavnog kupanja!

Otkrijte pH neutralnu NIVEA Kids 2-u-1 liniju proizvoda za kupanje sa bio aloe verom za nežnu dečju kožu.

NIVEA PROIZVODI

KUPANJE ZA UŽIVANJE I RADOSNE TRENUTKE!

Kada vaše dete napuni 3 godine, mnogo toga se menja. Za početak, kupanje postaje sasvim drugačiji doživljaj – i za vas i za njega. Zato je važno da pravilno odaberete proizvode koje ćete koristiti za kupanje i tuširanje. Znamo da vam je važno da odaberete najbolju moguću negu za osetljivu dečju kožu i zato vam predstavljamo NIVEA Kids liniju proizvoda za kupanje i tuširanje! Proizvodi sadrže formulacije koje su razvijene za osetljivu kožu: bio aloe vera pruža dodatnu negu koja je potrebna deci, a voćni mirisi pretvaraju tuširanje u razigrano uživanje.


NIVEA KIDS

LINIJA PROIZVODA ZA KUPANJE KOJA JE POSEBNO RAZVIJENA ZA OSETLJIVU DEČJU KOŽU

Dečja koža je veoma osetljiva i zato joj je potrebna posebna nega i proizvodi koji sadrže blage sastojke. NIVEA stručnjaci su razvili formulaciju koja ne samo da čisti kožu, već je i hidrira. Linija sadrži 2 u 1 gel za tuširanje i šampon koji su obogaćeni voćnim mirisima i sadrže blage formulacije sa bio aloe verom. Ovi proizvodi efikasno čiste, ali ne mrse kosu i ne isušuju kožu.

1BIO aloe vera

Aloe vera kao hidratantni sastojak i emolijens štiti prirodnu barijeru kože. Pored toga, ona hidrira i neguje osetljivu dečju kožu.

2Neutralna pH vrednost

NIVEA Kids linija za kupanje ima neutralnu pH vrednost koja je prilagođena dečjoj koži. To znači da su proizvodi iz ove linije blagi i ne sadrže sapun.

3Voćni mirisi

Deca vole voćne mirise i upravo zato NIVEA proizvodi mirišu kao borovnica, jabuka ili breskva.


SAVETI I TRIKOVI

OTKRIJTE KAKO DA VAŠE DETE UŽIVA TOKOM KUPANJA

Sledeći saveti će vam pomoći da kupanje i tuširanje pretvorite u pravo uživanje i za vas i za vašeg mališana:

  • Bezbednost je na prvom mestu. Nikada ne ostavljajte dete samo u kupatilu dok se kupa ili tušira.
  • Proverite da li je voda dovoljno topla pre nego što dete uđe u kadu. Idealno bi bilo da temperatura vode tokom kupanja sve vreme bude ista kao i telesna temperatura vašeg mališana.
  • Ako je dete nervozno, budite strpljivi. Igrajte se u praznoj kadi par minuta, a zatim je polako napunite vodom. Razgovarajte o nečemu što će opustiti dete, recimo o novim avanturama njegovog omiljenog supeheroja.
  • Važno je da dete ima pozitivne asocijacije na kupanje i tuširanje. Donesite njegove omiljene knjige u kupatilo i čitajte mu naglas čim počne da deluje uznemireno.
  • Igrajte se. Ponesite nekoliko različitih predmeta i pogađajte koji će da pluta po vodi, a koji će da potone.