PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Otkrijte čaroliju zabavnog kupanja!

Otkrijte novu, pH neutralnu NIVEA Kids 2-u-1 liniju proizvoda za kupanje sa bio aloe verom za nežnu dečju kožu i osvojite 1 od 10 NIVEA Kids Shower poklon paketa.
Novi NIVEA proizvodi

KUPANJE ZA UŽIVANJE I RADOSNE TRENUTKE!

Kada vaše dete napuni 3 godine, mnogo toga se menja. Za početak, kupanje postaje sasvim drugačiji doživljaj – i za vas i za njega. Zato je važno da pravilno odaberete proizvode koje ćete koristiti za kupanje i tuširanje. Znamo da vam je važno da odaberete najbolju moguću negu za osetljivu dečju kožu i zato vam predstavljamo NIVEA Kids liniju proizvoda za kupanje i tuširanje! Novi proizvodi sadrže formulacije koje su razvijene za osetljivu kožu: bio aloe vera pruža dodatnu negu koja je potrebna deci, a voćni mirisi pretvaraju tuširanje u razigrano uživanje.
NIVEA Kids

LINIJA PROIZVODA ZA KUPANJE KOJA JE POSEBNO RAZVIJENA ZA OSETLJIVU DEČJU KOŽU

Dečja koža je veoma osetljiva i zato joj je potrebna posebna nega i proizvodi koji sadrže blage sastojke. NIVEA stručnjaci su razvili novu formulaciju koja ne samo da čisti kožu, već je i hidrira. Nova linija sadrži 2 u 1 gel za tuširanje i šampon koji su obogaćeni voćnim mirisima i sadrže blage formulacije sa bio aloe verom. Ovi proizvodi efikasno čiste, ali ne mrse kosu i ne isušuju kožu.

BIO aloe vera

Aloe vera kao hidratantni sastojak i emolijens štiti prirodnu barijeru kože. Pored toga, ona hidrira i neguje osetljivu dečju kožu.

Neutralna pH vrednost

NIVEA Kids linija za kupanje ima neutralnu pH vrednost koja je prilagođena dečjoj koži. To znači da su proizvodi iz ove linije blagi i ne sadrže sapun.

Voćni mirisi

Deca vole voćne mirise i upravo zato NIVEA proizvodi mirišu kao borovnica, jabuka ili breskva.

Nagradni konkurs

Osvojite NIVEA Kids Shower poklon paket i pretvorite kupanje u najzabavnije iskustvo!

Dečja kosa i koža su veoma osetljivi i zahtevaju nežno čišćenje i posebnu negu. Izbor odgovarajućih proizvoda je podjednako važan kao i razigran pristup trenucima kupanja i ritualima nege. Zato smo pripremili zabavni nagradni konkurs za vas, gde možete osvojiti NIVEA Kids Shower poklon paket i učiniti svako kupanje razigranim iskustvom.

KAKO DA UČESTVUJETE?

Popunite zabavni upitnik i možete osvojiti 1 od 10 NIVEA Kids Shower poklon paketa. Svaki paket sadrži:

  • NIVEA Kids 2-u-1 gel za tuširanje i šampon sa mirisom jabuke
  • NIVEA Kids 2-u-1 gel za tuširanje i šampon sa mirisom bobičastog voća
  • NIVEA ćebence za decu

Nagradni konkurs traje od 04. do 23. oktobra (u ponoć), a pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

Imena dobitnika biće objavljena nakon završetka nagradnog konkursa, najkasnije do 02.11.2019. godine. 

 
 
VAŠI KONTAKT PODACI
* Obavezno polje
Saveti i trikovi

OTKRIJTE KAKO DA VAŠE DETE UŽIVA TOKOM KUPANJA

Sledeći saveti će vam pomoći da kupanje i tuširanje pretvorite u pravo uživanje i za vas i za vašeg mališana:

  • Bezbednost je na prvom mestu. Nikada ne ostavljajte dete samo u kupatilu dok se kupa ili tušira.
  • Proverite da li je voda dovoljno topla pre nego što dete uđe u kadu. Idealno bi bilo da temperatura vode tokom kupanja sve vreme bude ista kao i telesna temperatura vašeg mališana.
  • Ako je dete nervozno, budite strpljivi. Igrajte se u praznoj kadi par minuta, a zatim je polako napunite vodom. Razgovarajte o nečemu što će opustiti dete, recimo o novim avanturama njegovog omiljenog supeheroja.
  • Važno je da dete ima pozitivne asocijacije na kupanje i tuširanje. Donesite njegove omiljene knjige u kupatilo i čitajte mu naglas čim počne da deluje uznemireno.
  • Igrajte se. Ponesite nekoliko različitih predmeta i pogađajte koji će da pluta po vodi, a koji će da potone.