PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

NIVEA Creme

Podelite negu
i osvojite!

Podelite sa nama na koji način vi uživate u nezi koju vam pruža NIVEA Krema i osvojite sveću sa NIVEA mirisom!

NIVEA Plava krema

Neguje kožu od 1911. godine

Sve je počelo sa jednom željom: pomoći ljudima da se osećaju dobro u svojoj koži, svaki dan. Sa tim ciljem, talentovani hemičari i naučnici želeli su da razviju najnežniju formulu nege, a prolanazak Eucerit-a je to i omogućio. Čak je i ime došlo prirodno. Inspirisana snežno belom bojom kreme, naziv NIVEA potiče od latinske reči „nix, nivis“ u značenju sneg, a doslovan prevod samog naziva NIVEA je „snežnobela‟.

 

S vremenom, NIVEA je postala pionir u modernoj nezi kože. Danas, NIVEA Plavu kremu vole i koriste ljudi širom sveta zbog njenog jedinstvenog mirisa i pakovanja i intenzivnih hidratantnih svojstava. Štaviše, ona je simbol nege za generacije koje su je s vremenom koristile na sve više načina: kao balsam za usne, kremu za telo, ili kao lek za veoma suvu kožu. Da li ste i vi među njenim obožavateljima?

O nagradnom konkursu

OPUSTITE SE I RAZMAZITE SVA SVOJA ČULA!

OSVOJITE JEDINSTVENU SVEĆU INSPIRISANU NIVEA PLAVOM KREMOM

UŽIVAJTE U VAŠEM TRENUTKU SREĆE I RAZMAZITE SVOJA ČULA SVEĆOM OBOGAĆENOM NIVEA MIRISOM!

Sigurno već volite NIVEA Plavu kremu, a sada možete obogatiti i svoj dom prepoznatljivim mirisom inspirisanim delikatnom negom plave kreme! Okrepljujuće citrusne note, dragocena lavanda i esencije ruže, zajedno sa akordima proletnog cveća stvaraju neprocenjivo iskustvo za vaša čula. Miris koji budi osećaj sigurnosti i ljubavi, svežine, čistoće i nege. Bilo da uživate u ugodnosti vaše sofe uz šoljicu tople čokolade ili da se opuštate u kadi ispunjenoj predivnim mehurićima - mirisna sveća će pretvoriti svaki deo vašeg doma u posebno mesto.

 

IZABRALI SMO DOBITNIKE! 

Nagradni konkurs je završen. Proverite da li ste među 10 srećnih dobitnika koji su osvojili NIVEA mirisnu sveću. 

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na adresu upisanu u obrazac prilikom prijave na konkurs.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

Saveti

Saznajte više o najomiljenijem NIVEA proizvodu