POSTANITE DEO NIVEA PORODICE!

PRIJAVITE SE I MOŽETE OSVOJITI NAGRADE!

NIVEA ZAJEDNICA

UJEDINJENI NAJDELIKATNIJOM NEGOM

U NIVEA zajednici inspirišemo jedni druge da pronađemo najbolje savete za negu, tako da se uvek osećamo dobro u svojoj koži. Pridružite nam se i nagradićemo vas sa:

  • Personalizovanim savetima u zavisnosti od sezone
  • Preporukama za negu, za vas i vaše najdraže
  • Informacijama o našim najnovijim proizvodima
  • Šansama da učestvujete u ekskluzivnim kampanjama za testiranje proizvoda
  • Obaveštenjima o promocijama naših proizvoda u prodajnim objektima
  • Nagradnim konkursima, u kojima mogu učestvovati samo članovi zajednice

A sada, za vas smo pripremili iznenađenje: počinje nagradni konkurs posvećen isključivo članovima naše zajednice. Prijavite se i možete osvojiti vaučer za Fruške Terme za dve osobe ili paket NIVEA proizvoda za negu cele porodice! 🍂

 


OSVOJITE

POSTANITE DEO NAGRADNOG TAKMIČENJA!

Razmazićemo vas nagradama idealnim za jesen! Možete osvojiti dva dana potpunog uživanja u Fruškim Termama, za dve osobe, gde ćete se zajedno opustiti u banji, na masažama i uživati u planinskom pejzažu iz snova. Osim toga, nudimo i poseban paket, koji sadrži NIVEA proizvode idealne za negu kože od glave do pete.

 

KAKO DA OSVOJITE NAGRADU: SVE ŠTO JE POTREBNO DA URADITE JE DA SE REGISTRUJETE UZ POMOĆ FORMULARA ISPOD! NAKON TOGA, AUTOMATSKI STE PRIJAVLJENI NA NAGRADNI KONKURS I MOŽETE OSVOJITI JEDNU OD SJAJNIH NAGRADA.

Nagradni konkurs traje od 12.10. do 11.11.2021. godine, a pravila nagradnog konkursa možete videti ovde.

VAŽNO: Ako se sada prvi put prijavljujete na NIVEA Newsletter, obavezno potvrdite svoju prijavu putem email-a koji smo vam poslali. Ukoliko email nije u vašem glavnom folderu, proverite folder Spam ili Neželjena pošta.

 

 
VAŠI KONTAKT PODACI
* Obavezno polje

SAVETI

NOVA SEZONA, NOVA RUTINA NEGE. SAZNAJTE SAVETE I TRIKOVE ZA LEPU KOŽU OVE JESENI!

Jesen je službeno stigla 🍂 i osim šarma ovih dana ispunjenih trenucima nege, aromatičnim čajevima i novim početkom u školi ili na poslu, postoji nešto što se sigurno menja promenom temperatura 🥶 a, to je vaša rutina nege. Savršeno je vreme za više hidratacije, dodatnu dozu nege i uživanja. Evo nekoliko saveta koje treba imati na umu!

  • Odaberite kratke tuševe. Duge, vruće kupke mogu ukloniti supstance koje koža stvara kako bi sprečila isušivanje. Zato, sa hladnijim danima odaberite kraće tuševe ili kupke sa hladnijom vodom.
  • Svakodnevna hidratacija! Savet koji izgleda očigledan, ali je toliko važan: svakodnevno hidrirajte kožu! Odaberite losion sa intenzivnom formulacijom i nanosite ga svakodnevno, odmah nakon tuširanja.
  • Negujte usne i područje oko očiju. Pošto su oba područja osetljiva, potrebna im je dodatna doza nege kako bi ostali hidrirani. Zato u svoju rutinu uključite intenzivni balsam za negu usana i posebnu kremu za osetljivo područje oko očiju.
  • Koristite hidratantne maske. Bilo da ih pravite sami ili ih kupujete, hranljive maske će se pobrinuti za vašu kosu, ten i kožu i uspešno pobediti suvoću uzrokovanu hladnim danima.