POSTANITE DEO NIVEA PORODICE!

PRIJAVITE SE I MOŽETE OSVOJITI NAGRADE!

NIVEA ZAJEDNICA

UJEDINJENI NAJDELIKATNIJOM NEGOM

U NIVEA zajednici inspirišemo jedni druge da pronađemo najbolje savete za negu, tako da se uvek osećamo dobro u svojoj koži. Pridružite nam se i nagradićemo vas sa:

  • Personalizovanim savetima u zavisnosti od sezone
  • Preporukama za negu, za vas i vaše najdraže
  • Informacijama o našim najnovijim proizvodima
  • Šansama da učestvujete u ekskluzivnim kampanjama za testiranje proizvoda
  • Obaveštenjima o promocijama naših proizvoda u prodajnim objektima
  • Nagradnim konkursima, u kojima mogu učestvovati samo članovi zajednice

A sada, za vas smo pripremili iznenađenje: počinje nagradni konkurs posvećen isključivo članovima naše zajednice. Prijavite se i možete osvojiti vaučer za Fruške Terme za dve osobe ili paket NIVEA proizvoda za negu cele porodice! 🍂

 


OSVOJITE

POSTANITE DEO NAGRADNOG TAKMIČENJA!

Razmazićemo vas nagradama idealnim za jesen! Možete osvojiti dva dana potpunog uživanja u Fruškim Termama, za dve osobe, gde ćete se zajedno opustiti u banji, na masažama i uživati u planinskom pejzažu iz snova. Osim toga, nudimo i poseban paket, koji sadrži NIVEA proizvode idealne za negu kože od glave do pete.

ZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „NIVEA promotivna kampanja za nove pretplatnike“ je završen. Proverite da li ste među 6 srećnih dobitnika koji su osvojili vaučer za dve osobe za Fruške Terme ili jedan od 5 NIVEA paketa.

 

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde

 


SAVETI

NOVA SEZONA, NOVA RUTINA NEGE. SAZNAJTE SAVETE I TRIKOVE ZA LEPU KOŽU OVE JESENI!

Jesen je službeno stigla 🍂 i osim šarma ovih dana ispunjenih trenucima nege, aromatičnim čajevima i novim početkom u školi ili na poslu, postoji nešto što se sigurno menja promenom temperatura 🥶 a, to je vaša rutina nege. Savršeno je vreme za više hidratacije, dodatnu dozu nege i uživanja. Evo nekoliko saveta koje treba imati na umu!

  • Odaberite kratke tuševe. Duge, vruće kupke mogu ukloniti supstance koje koža stvara kako bi sprečila isušivanje. Zato, sa hladnijim danima odaberite kraće tuševe ili kupke sa hladnijom vodom.
  • Svakodnevna hidratacija! Savet koji izgleda očigledan, ali je toliko važan: svakodnevno hidrirajte kožu! Odaberite losion sa intenzivnom formulacijom i nanosite ga svakodnevno, odmah nakon tuširanja.
  • Negujte usne i područje oko očiju. Pošto su oba područja osetljiva, potrebna im je dodatna doza nege kako bi ostali hidrirani. Zato u svoju rutinu uključite intenzivni balsam za negu usana i posebnu kremu za osetljivo područje oko očiju.
  • Koristite hidratantne maske. Bilo da ih pravite sami ili ih kupujete, hranljive maske će se pobrinuti za vašu kosu, ten i kožu i uspešno pobediti suvoću uzrokovanu hladnim danima.