q10-power

NOVO: NIVEA Q10 – 100% IDENTIČAN KOENZIMU Q10 IZ KOŽE

NIVEA Q10 POWER

Poboljšajte prirodnu sposobnost kože za borbu protiv starenja pomoću Q10 koji je 100% identičan koenzimu Q10 iz kože – 100% vi.

100% IDENTIČAN KOENZIMU Q10 IZ KOŽE

OTKRIJTE NOVU Q10 POWER FORMULACIJU

Vaša koža je jedinstvena, baš kao i vi i zato joj je potrebna jedinstvena nega prilagođenja njenim potrebama. NIVEA Q10 Power sada sadrži Q10 koji je 100% identičan koenzimu Q10 koji proizvodi koža i prirodnim putem poboljšava sposobnost kože za borbu protiv starenja. Za četiri nedelje bore i linije su primetno smanjene, a koža je dugotrajno negovana.
q10-power

Svi NIVEA Q10 proizvodi sada sadrže Q10 koji je 100% identičan koenzimu Q10 koji se nalazi u samoj koži. U pitanju je najčistiji Q10 dostupan na tržištu kojim nas snabdeva naš dobavljač KANEKA.

q10-power

Koži svojstven koenzim Q10 dobija se putem pažljivo sprovedenog procesa fermentacije prirodnog kvasca. Ovim jedinstvenim procesom postiže se najviši kvalitet Q10 koji je 100% identičan prirodnom koenzimu Q10 koji se nalazi u samoj koži. Na taj način naši proizvodi deluju u savršenoj harmoniji sa kožom i sprečavaju znakove starenja prirodnim putem.

OTKRIJTE NOVU Q10 POWER FORMULACIJU

q10-power

1Q10 se dobija fermentacijom prirodnog kvasca u 3 koraka

Ekstrakcija koenzima Q10 iz prirodnog kvasca

q10-power

2Q10 se dobija fermentacijom prirodnog kvasca u 3 koraka

Prečišćavanje i kristalizacija koenzima Q10

q10-power

3Q10 se dobija fermentacijom prirodnog kvasca u 3 koraka

Isušivanje koenzima Q10 u cilju dobijanja konačnog oblika: koži svojstvenog koenzima Q10


Q10 POWER & ORGANSKO ARGANOVO ULJE

NOVO: EXTRA-NOURISHING LINIJA ZA NEGU SUVE I VEOMA SUVE KOŽE

Nova NIVEA Q10 Power Extra-Nourishing linija predstavlja kombinaciju koenzima Q10 koji je 100% identičan ovom koenzimu iz same kože i organskog arganovog ulja sa dragocenim svojstvima. Formulacija namenjena suvoj i veoma suvoj koži pruža hranjivu negu tokom 24 sata i čini ovu NIVEA Q10 liniju savršenim partnerom za žene sa zahtevnom kožom.
q10

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing dnevna krema neguje suvu i veoma suvu kožu. Njena formulacija sa koenzimom Q10 koji je 100% identičan koenzimu Q10 iz kože obogaćena je formulacijom sa organskim arganovim uljem kako bi pružila koži hidrataciju i hranjivu negu tokom 24 sata. Pored toga, ona smanjuje bore za 4 nedelje, a za 2 nedelje zateže kožu.

q10

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing Restoring noćna krema sa koenzimom Q10 koji je 100% identičan koenzimu Q10 iz kože i organskim arganovim uljem dopuna je dnevnoj rutini nege suve i veoma suve kože. Bogata formulacija efikasno deluje tokom noći i pospešuje prirodni proces regeneracije kože. Ovu noćnu kremu nanesite nakon čišćenja kože.

q10-power

NIVEA Q10 Power Anti-Age višenamensko ulje sadrži 99% dragocena ulja i koži svojstven Q10. Može se koristiti na tri načina, u zavisnosti od potreba vaše kože: kao dnevna nega za dodatni sjaj, kao noćni tretman za obnavljanje kože, ili kao dubinska maska za blistav i mladalački izgled kože. Ulje se može koristiti bez drugih proizvoda ili ga možete umešati u dnevnu kremu ili tečni puder kako bi koža bila gipkija. Proizvod je nemasne teksture i savršen je izbor kada je koži potreban specijalan tretman.

Kako se koristi NIVEA Q10 Power Anti-Age višenamensko ulje za negu lica

q10-power

1KORAK: ODABERI NEGU PREMA POTREBAMA KOŽE

Pipeta omogućava precizno nanošenje željene količine ulja: nanesite 1 kap za dodatni sjaj, 2 kapi za dubinsku negu, 3 kapi za tretman maske.

q10-power

2KORAK

Nakon čišćenja lica, nanesite željenu količinu na dlan ili direktno na lice.

q10-power

3KORAK

Nežno umasirajte ulje u kožu lica i vrata. Višenamensko ulje za negu lica sa nemasnom teksturom pruža predivan osećaj na koži i ne ostavlja tragove.

q10-power

4SAVET: POMEŠAJTE ULJE I KREMU

Nanesite NIVEA Q10 Power višenamensko ulje za lice posebno ili umešajte 1 kap u vašu omiljenu Q10 dnevnu kremu – na primer, kada je hladno ili kada je koži potrebna dodatna doza nege.


PRILAGOĐENO VAŠOJ KOŽI

PRILAGOĐEN POTREBAMA SVIH TIPOVA KOŽE

Pregledajte naš Q10 asortiman i pronađite odgovarajući anti-age proizvod za negu lica sa koži svojstvenim Q10!
q10-power

PITANJA I ODGOVORI

„KOENZIM Q10 ČISTOG KVALITETA DELUJE U SAVRŠENOJ HARMONIJI SA NAŠOM KOŽOM“

Dr. Lara Terstegen iz Odeljenja za istraživanje i razvoj u kompaniji Beiersdorf AG odgovara na najvažnija pitanja o proizvodima iz linije NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing.

1. Koenzim Q10 je sada 100% identičan sa koenzimom Q10 koji se nalazi u samoj koži. Šta to zapravo znači i kakvo dejstvo ima formulacija sa sastojcima svojstvenim koži?

Svi NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle proizvodi sadrže Q10 koji ima superiorna i prirodna svojstva, a koji je sada 100% identičan koenzimu Q10 iz same kože. U pitanju je Q10 najčistieg kvaliteta koji je dostupan na tržištu. Ovako čist Q10 dobija se fermentacijom prirodnog kvasca i deluje u savršenom skladu sa kožom. Zahvaljujući svom bioidentičnom obliku, naš Q10 najefikasniji je kao prirodni sastojak protiv starenja i kao zaštitni antioksidans.

 

2. Da li biste mogli da objasnite kako izgleda novi proces fermentacije prirodnog kvasca?

Prirodnom fermentacijom dobija se takozvani trans-izomerični oblik, koji je bioidentičan koenzimu Q10, kakav se proizvodi u ljudskom organizmu. Ovaj proces je jedini način da se postigne čist, visokokvalitetni proizvod koji je takođe najčistiji koenzim Q10 za komercijalnu upotrebu dostupan na tržištu.

 

3. Zašto ste odlučili da upotrebite arganovo ulje za veoma hranjivu negu?

Arganovo ulje je već vekovima poznato po svojim svojstvima za negu lepote. Dragoceno ulje iz plodova argana sadrži veliki broj jedinjenja koja su korisna za kožu, kao što su esencijalne masne kiseline koje jačaju barijeru kože, moćni antioksidansi polifenoli i vitamin E u velikoj količini, čak većoj nego maslinovo ulje. Nezasićene masne kiseline iz arganovog ulja korisno deluju na integritet epiderma. Funkcija barijere kože uglavnom zavisi od integriteta epiderma. Na taj način formulacija sa arganovim uljem iznutra štiti kožu od isušivanja.

 

4. Šta je tako posebno u vezi sa novim NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing proizvodima?

Ova linija sadrži tri visokokvalitetna proizvoda protiv bora, koji su prilagođeni potrebama suve i veoma suve kože. Nova formulacija sadrži kombinaciju organskog arganovog ulja, koje je bogato omega 6 i omega 9 masnim kiselinama, i novog NIVEA Q10 aktivnog sastojka. Novi Q10 je sada 100% identičan koenzimu iz kože i dobija se fermentacijom prirodnog kvasca. Nova formulacija je testirana in vitro i rezultati pokazuju da na prirodan način sprečava starenje  i da istovremeno deluje kao zaštitni antioksidans, dok istovremeno pruža hranjivu negu koži.

q10-power
Intervju sa Dr. Larom Terstegen iz Odeljenja za istraživanje i razvoj u kompaniji Beiersdorf AG

5. Po čemu se razlikuju NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing dnevna krema i NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing ulje za negu lica?

Ova dva proizvoda deluju u savršenoj simbiozi. Dok dnevna krema pruža efikasnu podlogu koja hidrira kožu tokom dana, ulje obezbeđuje dodatnu negu koja je potrebna veoma suvoj koži. Pored toga, ulje jača zaštitnu barijeru i pruža raskošni osećaj meke i glatke kože. Ulje možete koristiti i uveče ili ga pomešajte sa tečnim puderom ako želite blistav ten.

 

6. Da li su proizvodi pogodni i za veoma suvu, ali mlađu kožu?

Jesu. Ako je vaša koža veoma suva i potrebna joj dodatna nega ili kada je hladno jer je koža tada suvlja nego inače, dodajte jednu ili više kapi ulja u omiljeni proizvod iz linije NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle + Extra-Nourishing.

SAVETI ZA NEGU KOŽE

NAJBOLJI SAVETI ZA LEPU KOŽU

Ne možemo da zaustavimo starenje, ali možemo da ga usporimo i učinimo da se osećate bolje u svojoj koži. Saznajte kako vam pravilna nega kože i zdrave životne navike mogu pomoći da poboljšate izgled kože.
q10-power

Kako mogu da sprečim bore?

Zašto koža stari? Saznajte na koji način možete da usporite pojavu bora i pružite koži odgovarajuću negu protiv starenja?

q10-power

Kakva nega lica najviše odgovara mom tipu kože?

Ulje na vašem licu? Upravo tako! Ulje za lice obogaćuje rutinu nege lepote. Saznajte koja ulja za lice odgovaraju vašem tipu kože.