OSVOJITE NIVEA SUN UV FACE MINERAL KREMU ZA ZAŠTITU OD SUNCA!

PODELITE SA NAMA SVOJU RUTINU NEGE LICA NA PLAŽI I MOŽETE OSVOJITI NAGRADU!

UŽIVAJTE U SUNCU

Ovog leta uživajte u svakom toplom danu i zdravoj i lepo preplanuloj koži! Pored proizvoda za zaštitu od sunca, koži je potrebna i posebna nega. Koža lica je veoma osetljiva i neophodno je obezbediti efikasnu zaštitu kako bi se sprečilo prerano starenje i štetni UV efekti.

 

Savršena pomoć: NIVEA SUN UV Face Mineral krema! Formulacija sa mineralnim UVA i UVB filterima, kao i SPF 50+, brine o vašoj koži pružajući joj istovremeno hidrataciju i negu. Da biste se sami uverili, pripremili smo iznenađenje za vas: možete osvojiti NIVEA SUN UV Face Mineral kremu za zaštitu od UV zračenja sa zaštitnim faktorom 50+, koja je posebno razvijena za osetljivu kožu lica.OSVOJITE

Pomoći ćemo vam da svojoj koži pružite zaštitu od sunca koja joj je potrebna!

Sve što je potrebno da uradite je da nam, pomoću upitnika ispod, kažete kako izgleda vaša rutina nege kože lica kada se spremate za plažu. Nakon što registrujete svoju prijavu možete osvojiti jednu od 3 NIVEA SUN UV Face Mineral kreme! Zahvaljujući zaštitnom faktoru 50+ pruža efikasnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka vašoj koži, dok mineralni filteri štite morski svet.

Nagradni konkurs traje od 20.07 – 27.07.2021. godine, a pravila možete pročitati ovde.

 

 
VAŠI KONTAKT PODACI
* Obavezno polje