(0)

Curl Forming sprej

250 ml

Prednosti

Lokne
ne sadrži etil alkohol
Svi tipovi kose
Svi tipovi kože
  • Fleksibilnost i postojanost bez isušivanja
  • Definisane kovrdže
  • Stilizovanje i učvršćivanje
  • *ne sadrži etil-alkohol

Saznajte više o ovom proizvodu

Vaša frizura je vaš izbor! Otkrijte novi NIVEA Curl Forming sprej za stilizovanje kose! Inovativna formulacija sa 0% alkohola* sadrži suvo ulje i EUCERIT® i omogućava lakše oblikovanje kovrdžave kose jer se suši duže u odnosu na običan sprej za kosu na bazi alkohola.

Upozorenje:

Opasnost: veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo za predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 82781 (82781-07600-53)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

Kako da

1

Nanesite sprej na suvu kosu sa udaljenosti od 25 cm.

2

Utrljajte sprej u kovrdže u smeru ka korenu kose.

3

Razdvojte kovrdže prstima i pružite im dodatni sjaj. Uživajte u prijatnom mirisu bez alkohola.

4

DODATNI SAVET: Ako želite veći volumen, prebacite kosu preko glave i nanesite sprej.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Dimethyl Ether, Acrylates Copolymer, Lanolin Alcohol (Eucerit®), Squalane, Laureth-4, Sodium Laureth Sulfate, Aminomethyl Propanol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Geraniol, Coumarin, BHT, Parfum