(0)

FRESH BLOSSOM ANTIPERSPIRANT

150 ml

Prednosti

Antiperspirantna nega
Svakodnevna upotreba
Svi tipovi kože
  • Pouzdana 48-časovna zaštita od znojenja
  • Cvetni miris i note limunske trave
  • Osećaj svežine na koži
  • Ne sadrži etil alkohol

Saznajte više o ovom proizvodu

Antiperspirant NIVEA Fresh BLOSSOM ostavlja na koži svežinu koja odiše cvetnim mirisom i notama limunske trave. Ovaj proizvod pruža pouzdanu 48-časovnu zaštitu. Za osećaj svežine na koži – tokom celog dana. Ne sadrži etil alkohol. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Potpuno praznu bocu predati na recikliranje. Koristiti isključivo za predviđenu svrhu. Ne prskati u oči. Ne nanositi na kožu sa iritacijama ili oštećenjima. Čuvati van domašaja dece.

Broj artikla 83702 (83702-09080-30)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1Istuširajte se

Najbolje je da nanesete antiperspirant odmah nakon tuširanja

2Protresite bocu

Dobro protresite bocu pre upotrebe

3Poprskajte

Poprskajte kožu pazuha sa udaljenosti od 15 cm

4Sačekajte da se osuši

Sačekajte da se proizvod potpuno osuši pre nego što se obučete

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Butane, Isobutane, Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Hydrolyzed Pearl, Sodium Ascorbyl Phosphate,, Persea Gratissima Oil, Octyldodecanol, Tocopheryl Acetate, Disteardimonium Hectorite, Dimethicone, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Geraniol, Citronellol, Parfum