1/2
(1)

NIVEA Baby Fresh & Pure vlažne maramice

63 pc

Prednosti

Čišćenje

Ne sadrži alkohol

Normalna koža

Osetljiva dečija koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Čiste bebinu kožu nežno kao čista voda
  • Održavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože
  • Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana
  • Razvijene u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima
  • Bez sintetičkih ulja i alkohola
  • Inovativni Clean & Soft sistem: nežna nega i efikasno čišćenje zahvaljujući reljefnoj strukturi

Saznajte više o ovom proizvodu

Blage i nežne NIVEA Baby Pure & Fresh vlažne maramice su idealne za čišćenje bebine kože. Čiste bebinu kožu nežno kao čista voda i održavaju njenu prirodnu zaštitu. Sadrže pročišćenu vodu i nežni aloe vera gel. Sa izuzetno mekim mikrosunđerima omogućava posebno nežno i efikasno čišćenje. Zahvaljujući strukturi tkanine sa mikrosunđerima maramice su izuzetno mekane, debele i otpornije na cepanje nego ranije. Reljefna struktura maramica pruža izuzetnu mekoću, ali i visoku efikasnost kod uklanjanja tragova urina i stolice koji se zadržavaju na tkanini. Istovremeno, ove maramice neguju i štite osetljivu kožu bebe.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 86247 (86247-09900-25)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Sort Toggle
Dragana
28.1.2022.
Član žirija
Ocena
Koristim ih za bebu od rođenja,ne samo za održavanje intimne regije prilikom presvlačenja već i za brisanje ruku ili lica kad je to neophodno.Izuzetno prijatan miris maramica i mekoća,prosto oduševljenje. 😍 Ne ostavlja crvenilo po licu nakon brisanja,čak ne peku ni ako se obriše posekotina (lično probala 😄).
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1 Upotreba

Koristite NIVEA Baby Fresh & Pure vlažne maramice za lako, higijensko i izuzetno negujuće osvežavanje zadnjice, šaka i lica beba i dece.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Parfum