(1)

NIVEA Baby Fresh & Pure vlažne maramice

63 pc

Prednosti

Čišćenje
Normalna koža
  • Čiste bebinu kožu nežno kao čista voda
  • Održavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože
  • Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana
  • Razvijene u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima
  • Bez sintetičkih ulja i alkohola
  • Inovativni Clean & Soft sistem: nežna nega i efikasno čišćenje zahvaljujući reljefnoj strukturi

Saznajte više o ovom proizvodu

Blage i nežne NIVEA Baby Pure & Fresh vlažne maramice su idealne za čišćenje bebine kože. Čiste bebinu kožu nežno kao čista voda i održavaju njenu prirodnu zaštitu. Sadrže pročišćenu vodu i nežni aloe vera gel. Sa izuzetno mekim mikrosunđerima omogućava posebno nežno i efikasno čišćenje. Zahvaljujući strukturi tkanine sa mikrosunđerima maramice su izuzetno mekane, debele i otpornije na cepanje nego ranije. Reljefna struktura maramica pruža izuzetnu mekoću, ali i visoku efikasnost kod uklanjanja tragova urina i stolice koji se zadržavaju na tkanini. Istovremeno, ove maramice neguju i štite osetljivu kožu bebe.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 86247 (86247-09900-25)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
Sort Toggle
Dragana
28.1.2022.
Član žirija
Ocena
Koristim ih za bebu od rođenja,ne samo za održavanje intimne regije prilikom presvlačenja već i za brisanje ruku ili lica kad je to neophodno.Izuzetno prijatan miris maramica i mekoća,prosto oduševljenje. 😍 Ne ostavlja crvenilo po licu nakon brisanja,čak ne peku ni ako se obriše posekotina (lično probala 😄).
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1Upotreba

Koristite NIVEA Baby Fresh & Pure vlažne maramice za lako, higijensko i izuzetno negujuće osvežavanje zadnjice, šaka i lica beba i dece.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Parfum