(0)

NIVEA Baby Soft & Cream vlažne maramice

NIVEA Baby Soft & Cream vlažne maramice nežno čiste i pružaju iritiranoj bebinoj koži trenutnu negu i olakšanje. Sadrže kremu koja blago neguje i ekstrakt prirodnog nevena.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Čišćenje
Ne sadrži alkohol
Normalna koža
Normalna koža
Osetljiva koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Sadrže kremu koja blago neguje i ekstrakt prirodnog nevena
  • Nežno čiste i pružaju iritiranoj bebinoj koži trenutnu negu i olakšanje
  • Održavaju prirodnu zaštitnu barijeru kože
  • Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana
  • Razvijene u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima
  • Bez sintetičkih ulja i alkohola
  • Inovativni Clean & Soft sistem: nežna nega i efikasno čišćenje zahvaljujući reljefnoj strukturi

Kako da

1 Upotreba

Koristite NIVEA Baby Soft & Cream vlažne maramice za lako, higijensko i izuzetno negujuće čišćenje zadnjice, šaka i lica beba i dece.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Baby Soft & Cream vlažne maramice nežno čiste i pružaju iritiranoj bebinoj koži trenutnu negu i olakšanje. Posebno su napravljene za bebinu kožu kojoj je potrebna dodatna nega i zaštita tokom čišćenja. Zahvaljujući strukturi tkanine sa mikrosunđerima maramice su izuzetno mekane, debele i otporne na cepanje. Reljefna struktura maramica pruža izuzetnu mekoću, ali i visoku efikasnost kod uklanjanja tragova urina i stolice koji se zadržavaju na tkanini. Istovremeno, ove maramice neguju i štite osetljivu kožu bebe. Posebno su osmišljene za kožu beba kojoj je potrebna dodatna nega i zaštita za vreme čišćenja. Natopljene su blagom negujućom kremom koja sadrži neven. Trenutno umiruju i pružaju olakšanje od neprijatnosti dok istovremeno obezbeđuju temeljno čišćenje bebine zadnjice i održavaju prirodnu pH vrednost kože.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 80506 (80506-09900-25)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Uključeni: Aqua, Paraffinum Liquidum, VP/Hexadecene Copolymer, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)