(3)

NIVEA Baby Toddies vlažne maramice

NIVEA Baby Toddies vlažne maramice – prve maramice za čišćenje celog tela koje se mogu bacati u WC šolju i lake su za korišćenje.

Size

Kupite ovde

Prednosti

Ne sadrži alkohol
Čišćenje
Normalna koža
Osetljiva dečija koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Maramice su biorazgradive i mogu se bacati u WC šolju
  • Razvijene u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima
  • Podnošljivost na koži klinički i dermatološki dokazana

Kako da

1 Upotreba

Koristite NIVEA Baby Toddies vlažne maramice za lako, higijensko i izuzetno negujuće čišćenje zadnjice, šaka i lica beba i dece. Višenamenske maramice su dovoljno blage za lice, šake i zadnjicu.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Baby Toddies vlažne maramice – prve maramice za čišćenje celog tela koje se mogu bacati u WC šolju i lake su za korišćenje. Maramice Toddies su razvijene u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima kako bi zadovoljile sve potrebe za ćišćenjem osetljive kože Vaše bebe ili deteta u samo jednom lakom potezu. Ove izuzetno blage maramice su klinički testirane i mogu se koristiti za čišćenje lica, šaka i zadnjice. Pošto su biorazgradive i mogu se bacati u WC šolju, posebno su pogodne kada deca uče da samostalno koriste toalet. 100% prirodan materijal sa blagim losionom

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 86178 (86178-09900-25)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Ne sadrži alkohol

Ocene i mišljenja

4,0
dobar (3 Ocene)
(1)
(1)
(1)
(0)
(0)
Sort Toggle
jovana
23.12.2022.
Nezamenljivi proizvod
Za celu porodicu, Nivea Todies maramice nikada nisu zamenjene drugim vlažnim maramicama, od kada nam se rodilo prvo dete, a to je pre 17 i po godina :)
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Darijo
9.9.2018.
Maramice
Stalno ih kupujemo, super su
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Svetlana
20.10.2017.
Da li se i dalje mogu bacati u wc solju?
Nestao je znak da se mogu bacati u wc solju. Mi ih dugo koristimo i nismo obratili paznju pa ne znam od kada se vise ne mogu bacati u wc solju. Samo je nestao znak,a pakovanje je ostalo isto sto nije pravedno prema potrosacima. I dalje je u rafovima zajedno sa vlaznim toalet papirima. Trebalo je promeniti znacajnije pakovanje kako bi promena bila primetna. Cak i na vasem sajtu nije tacna informacija
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?