(7)

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože sa vitaminom C

NIVEA Q10 Mleko za učvršćivanje kože sa vitaminom C je bogato hidratantno mleko posebno namenjeno za suvu kožu. Obogaćeno koži svojstvenim koenzimom Q10, mleko stimuliše obnavljanje ćelija kože, učvršćuje kožu i ujedno poboljšava njenu elastičnost.

Kupite ovde

Prednosti

Učvršćuje
Q10 Energy
Q10 Energy
Vitamin C
Vitamin C
Suva / veoma suva koža
Normalna koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Učvršćuje kožu
  • Zateže kožu
  • Hidrira kožu
  • Koža ostaje duže glatka
  • Primetno učvršćuje i pospešuje elastičnost kože za 10 dana

Kako da

1

Za spoljašnju upotrebu.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Q10 Mleko za učvršćivanje kože sa vitaminom C je bogato hidratantno mleko posebno namenjeno za suvu kožu. Svakodnevnim nanošenjem, pomaže da koža izgleda primetno učvršćena za dve nedelje! Vremenom, koža može da izgubi čvrstinu i elastičnost. NIVEA Q10 mleko za telo učvršćuje i intenzivno hrani suvu kožu. Obogaćeno koži svojstvenim koenzimom Q10, mleko stimuliše obnavljanje ćelija kože, učvršćuje kožu i ujedno poboljšava njenu elastičnost. Formulacija obogaćena uljem makadamije pruža hidrataciju a redovnom upotrebom koža ostaje duže glatka i nahranjena. Dokazan rezultat: Primetno učvršćena koža za dve nedelje. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 80315 (80315-09100-93)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Aktivni sastojci Koenzim Q10

Specijalni sastojci

Q10 Energy

Q10 Energy

Vitamin C

Vitamin C

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (7 Ocene)
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Sort Toggle
stasha74
15.5.2022.
Član žirija
Ocena Nivea Q10 mleka za ucvrscivanje koze sa vit C
Ocenu proizvodu dajem samo posle dugogodisnje, proverene upotrebe, sto je sada slucaj sa Nivea Q10 mlekom sa vitaminom C. Stvarno ga godinama koristim, prvenstveno zbog, jer se najbolje "pokazao" od svih skupljih, firmiranih i carobnih mazalica koje sam uzimala i vracala se ovom mleku, zahvalna sto postoji, a pritom je dostupniji i jeftiniji od svih ostalih isprobanih, stvarno primetno ucvrscuje kozu ( sto najvise primetim leti, kad ga mazem redovno i obilno), divno mirise, savršeno se stapa i upija sa kozom, bar mojom. Ja jos nisam nasla zamenu za ovaj proizvod i zato od mene sve najvise ocene i preporuke.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
bojana b.
13.5.2022.
Član žirija
nivea bodi milk Firming Q10 je najbolji
Upravo sam kupila treci nivea bodi milk Firming Q10, uzivam dok ga koristim i vidljivo mi je koža zategnutija ,zbog toga cu i nastaviti da ga koristim
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
BojanaJ95
13.5.2022.
Divan poklon
Moja baka se uvek obraduje kada joj uzmem ovo mleko na poklon.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?