(2)

NIVEA Q10 mleko za učvršćivanje kože sa vitaminom C

250 ml

Prednosti

Učvršćuje
Q10 Energy
Vitamin C
Suva / veoma suva koža
Normalna koža
  • Učvršćuje kožu
  • Zateže kožu
  • Hidrira kožu
  • Koža ostaje duže glatka
  • Primetno učvršćuje i pospešuje elastičnost kože za 10 dana

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Q10 Mleko za učvršćivanje kože sa vitaminom C je bogato hidratantno mleko posebno namenjeno za suvu kožu. Svakodnevnim nanošenjem, pomaže da koža izgleda primetno učvršćena za dve nedelje! Vremenom, koža može da izgubi čvrstinu i elastičnost. NIVEA Q10 mleko za telo učvršćuje i intenzivno hrani suvu kožu. Obogaćeno koži svojstvenim koenzimom Q10, mleko stimuliše obnavljanje ćelija kože, učvršćuje kožu i ujedno poboljšava njenu elastičnost. Formulacija obogaćena uljem makadamije pruža hidrataciju a redovnom upotrebom koža ostaje duže glatka i nahranjena. Dokazan rezultat: Primetno učvršćena koža za dve nedelje. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 80315 (80315-09100-93)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (2 Ocene)
Sort Toggle
Tatjana
27.4.2021.
Divnoća❤️
Moja svakodnevna nega tela sastoji se u kombinovanju klasik mleka za telo i ovog mleka sa vitaminom C. Efekat je zaista divan. Koža mi je meka, nežna na dodir, a u isto vreme zategnuta. Svakom bih preporučila ovo mleko,čak i onima koji se, kao i ja, ne odriču nostalgičnog mirisa Nivea mleka i kreme.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Branka
27.4.2021.
Idealno mleko za negu kože
Već dugi niz godina koristim Nivea proizvode. Oni odgovaraju mom tipu kože i ja sam prezadovoljna. Od kada sam otkrila Mleko za učvršćivanje kože sa vitaminom C rezultati su još bolji. Koža je glatka, zategnuta i elastičnija. Mleko fantastično miriše i sve u kompletu čini idealnu kombinaciju. Ovo mleko je nezamenjiv proizvod koje je sastavni deo mog nesesera, i prati me na svim mojim putovanjima.
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1

Za spoljašnju upotrebu.

Specijalni sastojci

Q10 Energy

Vitamin C

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Aktivni sastojci Koenzim Q10