(0)

Pena za negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mača čaja

200 ml

Prednosti

Neguje
Brzo upija
Hidrira
Suva koža
  • Pena se stapa u dodiru sa kožom i pruža hidrataciju koju koža brzo upija.
  • Obogaćena je sočnim i osvežavajućim mirisima krastavca i mača čaja.
  • Kremasta pena za negu tela pruža svim čulima svežinu koja im je potrebna.

Saznajte više o ovom proizvodu

Prvi NIVEA proizvod obogaćen mirisima svežeg krastavca i mača čaja u kombinaciji sa NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju – kremasta, ali lagana pena za telo pruža intenzivnu hidrataciju, jednostavno se nanosi i koža je brzo upija. Za 48 sati dubinske hidratacije, bez lepljivog osećaja.

Upozorenje:

Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zračenja i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. 7% sadržaja boce je zapaljivo.

Broj artikla 88140 (88140-09190-00)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1

Pre upotrebe dobro protresite.

2

Držite bocu uspravno, sipajte malu količinu pene na dlan i nanesite je na kožu.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Glycerin, Isobutane, C15-19 Alkane, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Alcohol Denat., Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Butane, Trisodium EDTA, Sodium Cetearyl Sulfate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Parfum