(34)

NIVEA Repair & Care losion za negu tela

Olakšanje od suve, zategnute kože i primetno mekša koža tokom 72 sata: NIVEA Repair & Care losion za negu tela.

Kupite ovde

Prednosti

Intenzivno neguje
Umiruje
Dekspantenol
Suva / veoma suva koža

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Olakšanje od suve, zategnute kože 72 sata
  • Formulacija sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju i dekspantenol
  • Uz redovnu upotrebu pruža prijatan osećaj na koži, oslobađajući od osećaja zategnutosti tokom 72 sata. Omekšava grube i suve delove, i trenutno umiruje iritirane delove kože – već nakon prve upotrebe
  • Proizvod je dostupan u pakovanju od 250ml i 400ml

Kako da

1 Primena
Koristiti svakodnevno na celom telu
2 Upotreba
Naneti na celo telo naročito na debiljim delovima kože kao što su laktovi i kolena

Saznajte više o ovom proizvodu

Patentirana NIVEA formulacija je bazirana na saznanju da je našoj koži potreban dovoljan nivo hidratacije u dubljim slojevima.

Jedinstvena kombinacija prirodnih sastojaka za hidrataciju, lipida koji vezuju vlagu i negujućih ulja vezuju i zadržavaju vodu unutar kože, kako bi ostala tu što duže. Koža je zaštićena od isušivanja jer je smanjen gubitak vode i ujedno povećan nivo hidratacije.

Najnovije metode testiranja pokazuju da savršena kombinacija visokokvalitetnih sastojaka koji se nalaze u NIVEA mleku i losionima za negu tela, zajedno sa NIVEA serumom za intenzivnu hidrataciju prodire u dublje slojeve kože, zadržava vlagu i primetno omekšava kožu tokom 72h sata, uz redovnu upotrebu.

Upozorenje:

Samo za spoljašnju upotrebu.

Broj artikla 88183 (88183-09190-37)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Glycerin, C15-19 Alkane, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Panthenol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Paraffinum Liquidum, Carbomer, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Benzyl Alcohol

Specijalni sastojci

Dekspantenol

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (34 Ocene)
(34)
(0)
(0)
(0)
(0)
Aleksandra
5.7.2023.
Oduševljenje
Ako nekada negde "zaradite" veliku i modru modricu, ne očajavajte tu je OVAJ losion da vas spase bede : meni su nekada takve masnice trajale i po mesec dana, a sada posle jednodnevnog mazanja OVOG losiona meni modrica prolazi već posle 8-9 dana, a stvarno je bila veeelika. Još jedna fascinacija Niveom i to je to!!!!!!! :)
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Aleksandra
16.6.2023.
Ushićenje
Komentar o maminom svrabu zbog suvoće kože, ste pročitali - ali , svrab leđa od alergije na sintetičke brushaltere , važi za mene. Naime , to je počelo pre 2-3 god. kada sam se našla u agoniji ne samo zbog bruseva, već i zbog najlonskog konca na pamučnim brushalterima ; dok god sam ga nosila preko dana, svrab nije prestajao!!! A onda, zamolim majku da mi pozajmi Nivein (tj. ovaj) losion za telo da se , kao i ona, rešim bede. Moja dobra majka mi je lično namazala leđa, i - posle 15 minuta dospela sam u stanje blaženstva --- SVRAB JE PRESTAO !!!!! Napokon, odahnuh i sada znam : kupiću sebi ovaj isti losion za telo , jer je i mene izbavio od neprekidnog dnevnog mučenja najlona. Hvala NIVEI hiljadu puta na ovom proizvodu koji su kreirali njihovi stručnjaci !!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?
Aleksandra
15.6.2023.
Oduševljenje
Moja majka koja ima blizu 90.god. već više godina ima jak svrab na leđima - sve je probala ali boljitka nije bilo. A onda, na scenu sam stupila ja i kupila joj pre neki dan, ovaj losion. Posle tuširanja, naneli smo ga na njena leđa i gle čuda, ona od tada ne zna šta je svrab na leđima !!!!!! Mleko je znači, delovalo trenutno i ona se sama čudi tom čudu !!!!! Ako ovaj slučaj nekom pomogne, ja sam ispunila svoju misiju......
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?