Negujte svoju kožu, okrepite svoje telo i dušu

Jednostavan čin nanošenja losiona kao deo svakodnevne rutine nege kože može pozitivno uticati na vaše blagostanje. Ako svaki dan odvojite vreme za sebe, kreiraćete poseban trenutak posvećen samo sebi, koji neguje i telo i um. NIVEA mleko za telo, kao deo rutine nege kože, može da vam pomogne da poboljšate svoju svakodnevnu negu, ali i da nahrani vaše telo i dušu. NOVO: 5-u-1 Complete Care može vam pomoći da održite kožu glatkom i da se osećate dobro u svojoj koži.
 

5-u-1 Complete Care

Više od hidratantne nege, saznajte sve o prednostima NIVEA mleka za telo:
You can see here how NIVEA body moisturizer takes care of your dry skin.

Zahvalite svojoj koži

Svoju kožu nosite na sebi svakoga dana, u svakom trenutku, kroz uspone i padove života. Odvojite vreme da joj se zahvalite i pružite joj negu kakvu zaslužuje koristeći NIVEA mleko za telo. NOVO: 5-u-1 Complete Care, nega koja prodire duboko unutar vaše kože. 

Za svaku potrebu

Naši hranljivi i hidratantni proizvodi pružaju vašoj koži sve što ona zaslužuje. Uz NOVI: 5-u-1 Complete Care i formulacije za intenzivnu hidrataciju, imaćete glatku kožu koja izgleda zdravo.

Smooth Sensation mleko za negu tela

 • 48-časovna intenzivna hidratacija za suvu kožu
 • Obogaćen serumom za intenzivnu hidrataciju i ši puterom
 • Nemasna formulacija koju koža brzo upija
 

Hranljivo mleko za negu tela

 • 48-časovna bogata nega za suvu do veoma suvu kožu
 • Obogaćen serumom za intenzivnu hidrataciju i bademovim uljem
 • Nemasna, bogata i kremasta formulacija za glatku i blistavu kožu

Aloe & Hydration losion za negu tela

 • 48-časovna dubinska i osvežavajuća hidratacija za normalnu do suvu kožu
 • Obogaćen serumom za intenzivnu hidrataciju i prirodnom aloe verom
 • Nemasna formulacija koju koža brzo upija
 

Svakodnevna briga o sebi

Koža je najveći organ vašeg tela, zbog čega je veoma važno da se brinete o njoj. Pružite svojoj koži sve što zaslužuje uz posvećenu rutinu nege, fokusirajući se na sebe, na svoje telo i um. Posvećivanjem pažnje sebi u svakodnevnom životu zaista može uticati na vaše blagostanje.

Ovo su naših pet omiljenih saveta za brigu o sebi koje možete isprobati:

 1. Meditacija. Sve što je potrebno je da pronađete samo 5 minuta u toku svog dana.
 2. Kvalitetan san. Pronađite ritam koji vama najbolje odgovara, odspavajte čak i po danu ponekad, ako osetite potrebu.
 3. Živite u trenutku. Kada ste u pokretu, pre spavanja ili tokom pauze za ručak—  poslušajte podkast o svesnosti kako biste smirili svoj zauzeti um.
 4. Ostanite hidrirani. Pijte dovoljno vode - to će vam dati energiju i ojačati kožu.
 5. Vežbajte pozitivno razmišanje o sebi. Cenite sve što vaše telo čini za vas svaki dan. Možete da vodite dnevnik zahvalnosti kako biste postali svesniji svoje lepote!
 

FAQS ON SKIN CARE

Kako tretirati veoma suvu kožu?

Veoma suva koža može biti rezultat kombinacije mnogo različitih faktora, kao što su genetika, smena godišnjih doba, kvalitet vazduha ili neuravnotežena ishrana. Jedan od koraka koji možete da preduzmete je hidratacija kože odmah nakon tuširanja ili kupanja, uz redovan unos vode i zdravu ishranu. Pročitajte više o tome kako da pomognete svojoj suvoj koži.
 

Kako do hidrirane i blistave kože?

Postoji mnogo sjajnih saveta za postizanje hidrirane i blistave kože. Uspostavljanje svakodnevne rutine nege kože sa NIVEA mlekom za telo može biti vaš prvi korak. Ostali saveti uključuju redovan piling, čišćenje i korišćenje proizvoda za zaštitu od sunca. Otkrijte još saveta za lepu kožu.
 

Kako održavati kožu mekanom i glatkom?

Piling i čišćenje kože, kao i zdrava ishrana i redovno vežbanje mogu pomoći vašoj koži da bude mekana i glatka. Odvajanje vremena za sebe i redovna rutina nege kože mogu biti vaši prvi koraci u tome. Otkrijte više saveta za glatku kožu.
 

Šta je potrebno za dobru rutinu nege kože?

Održavanje odgovarajućeg nivoa vlažnosti vaše kože kvalitetnom kremom ili losionom je početak dobre rutine nege kože. Svakodnevna rutina može uključivati hidrataciju kože NIVEA mlekom za negu tela posle svakog tuširanja ili kupanja. Nežno umasirajte proizvod u kožu tela i ne zaboravite naneti dodatni sloj na uobičajeno suva područja kao što su laktovi i kolena. Preuzmite vodič za hidrataciju.