(0)

DEEP BEAT ANTIPERSPIRANT ROLL-ON

Pouzdana 48-časovna zaštita od znojenja i dugotrajna svežina koja odiše harmonijom drvenastih nota. Antiperspirant sa aktivnim ugljem pruža osećaj suve i čiste kože | rol-on 50ml

Size

Kupite ovde

Prednosti

Antiperspirantna nega
Deo zaštita
Crni ugalj
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Efikasna zaštita od znojenja i mirisa
  • Nenadmašna svežina drvenastih mirisa
  • Za osećaj suve i čiste kože
  • Moćna zaštita od bakterija
  • Dugotrajan miris
  • Bez vidljivih crnih tragova

Kako da

1
Sačekajte da se proizvod potpuno osuši.

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA MEN Deep Beat antiperspirant pruža osećaj suve i čiste kože. Formulacija sa aktivnim ugljem i osvežavajućim drvenastim mirisnim notama nudi dugotrajan miris i pouzdanu 48-časovnu zaštitu od znojenja. Pored toga, ovaj antiperspirant vas efikasno štiti od bakterija i ne ostavlja vidljive crne tragove na koži. Održava kožu suvom tokom celog dana i pruža nenadmašan osećaj svežine obogaćen sasvim novim mirisom. Otkrijte novu, modernu kombinaciju prepoznatljivih mirisnih nota. Oslobodite čula i prepustite se uživanju u osvežavajućem spoju drvenastih mirisa i mirisa ambre. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena.

Upozorenje:

Ne nanosite proizvod na iritiranu ili povređenu kožu.

Broj artikla 95674 (95674-09080-31)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Steareth-21, Persea Gratissima Oil, Charcoal Powder, Trisodium EDTA, BHT, Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Parfum.

Specijalni sastojci

Crni ugalj

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)