(1)

NIVEA Rose Touch mist sa organskom ružinom vodicom

150 ml

Prednosti

Čišćenje
Svi tipovi kože
  • Svakodnevno pruža intenzivnu hidrataciju i čini kožu mekom i nežnom
  • Umiruje kožu i pruža osećaj svežine
  • Može se koristiti pre, kao i nakon nanošenja šminke
  • Pogodan čak i za osetljivu kožu

Saznajte više o ovom proizvodu

NIVEA Rose Touch hidratantni mist za čišćenje lica sa organskom ružinom vodicom čini kožu nežnom i pruža prijatan osećaj svežine, kao i intenzivnu hidrataciju. Sprej za lice pogodan je za korišćenje ujutru i uveče nakon čišćenja lica, kao i između šminkanja. Mist sa ružinom vodicom organskog porekla, ravnomerno naneti sa udaljenosti od 20cm zatvorenih očiju. Pogodan je za sve tipove kože, uključujući i osetljivu.

Upozorenje:

Ne udisati i ne prskati u oči.

Broj artikla 94415 (94415-02110-10)

Ocene i mišljenja

5,0
veoma dobar (1 Ocena)
Sort Toggle
Milica
30.6.2021.
Član žirija
Preporuka šminkera!
Savršen proizvod koji jako često koristim za pripremu kože pre šminkanja, kao i nakon uradjenog makeup-a zato što predivno zagladi kožu kao osveženje licu nakon odradjene šminke! Svaka preporuka! Ps. Miris je božanstven!
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?

Kako da

1Zatvorite oči

Držite oči zatvorene tokom upotrebe.

2Ravnomerno naneti na lice

Nanesite ravnomerno po licu sa udaljenosti od 20cm.

3Hidratacija i svežina

Može se koristiti i pre nanošenja šminke, kao i nakon nanošenja šminke i tokom čitavog dana, između jutarnjeg i večernjeg čišćenja lica.

4

UPOTREBA: Sa udaljenosti od 20cm ravnomerno nanesite na lice zatvorenih očiju. Može se koristiti pre nanošenja šminke, kao i nakon nanošenja šminke i tokom čitavog dana, između jutarnjeg i večernjeg čišćenja lica. Nije potrebno ispirati proizvod. Ne udisati i ne prskati u oči.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium EDTA, Citric Acid, Rosa Damascena Flower Water, Panthenol, Pantolactone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Methyl Benzoate, Tocopherol, Parfum