ZAŠTITA SPOLJA I NEGA IZNUTRA UZ NIVEA LOSIONE ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Iskoristi leto uz NIVEA SUN liniju. Naš asortiman ne samo da sadrži proizvode za zaštitu tela od sunca, već i proizvode specijalno kreirane za zaštitu delikatne kože lica. Naši proizvodi za zaštitu od sunca pružaju zaštitu tvojoj koži spolja i neguju je iznutra, kako bi uživao/la u zdravoj i lepoj koži tokom leta!

 

NIVEA SUN linija pruža tvojoj koži svu potrebnu negu. Kombinovanjem UV zaštite visokih performansi sa naprednim, aktivnim sastojcima, naše formulacije pomažu tvojoj koži da ostane zaštićena od sunca i čine je nahranjenom i negovanom tokom celog leta.

 
NIVEA SUN UV proizvodi za zaštitu lica od sunca deluju kao hidratantna krema koja pruža zaštitu od sunca, a takođe sadrže i napredni aktivni sastojak likokalkon, koji podržava i jača odbrambeni mehanizam kože.
 
NIVEA SUN Protect & Moisture linija koristi formulaciju za negu tela, koja održava tvoju kožu zaštićenom i hidriranom dok provodiš vreme na suncu. Radi u ravnoteži sa mikrobiomom kože i sadrži obogaćujući vitamin E i glicerin koji pružaju 48 sati intenzivne hidratacije.
 
Trenutna UVA i UVB zaštita, kako bi se smanjila oštećenja od sunca i prevremeno starenje kože, omogućavaju da bezbrižno boraviš napolju i da uživaš u stvarima koje voliš da radiš na suncu.

SAZNAJ VIŠE O TOME KAKO NIVEA SUN PROIZVODI ŠTITE ZDRAVU KOŽU

UPOZNAJ SUNFULENSERE

Bilo da istražuješ grad, postaješ jedno sa prirodom ili se zabavljaš na plaži, naši SUNfluenseri provode mnogo vremena radeći i igrajući se na suncu. Zbog toga razumeju važnost zaštite od sunca i tu su da nam pokažu kako im spoljna zaštita i unutrašnja nega NIVEA SUN proizvoda omogućava da nastave da rade stvari koje vole na otvorenom.

ISKORISTI LETO

Da li ste ikada poželeli da živite život SUNfluensera? Sada je to moguće! Naši SUNfluenseri su pripremili za vas, od svakodnevnih osnovnih stvari i vrhunskih mesta za istraživanje u letnjim danima, do plejliste koja garantuje dobar provod ovog leta. 

Izvoli —sve što ti je potrebno da počneš da živiš život SUNfluensera. Obavezno poslušaj plejlistu, i uvrsti ova zanimljiva mesta u svoje planove za putovanja ovog leta, i ne zaboravi da poneseš svoj pouzdani NIVEA SUN proizvod za zaštitu od sunca.

ZAŠTITA OD SUNCA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Sunce je izašlo, pa je vreme da i ti izađeš napolje i da uživaš u letu! Ali to takođe znači pronalaženje najboljeg proizvoda za zaštitu zdrave kože od sunca: NIVEA SUN linija stiže u pomoć! Bez obzira da li više voliš losione, kreme ili sprejeve za zaštitu od sunca, svaki od ovih proizvoda će tvojoj koži pružiti pouzdanu zaštitu koja joj je potrebna. U NIVEA SUN liniji imamo losione, kreme i sprejeve za zaštitu od sunca za svaki tip kože, ali i za celu porodicu, tako da možeš pronaći pravu zaštitu za sebe i svoje najdraže.

Tvoja koža lica je veoma delikatna i često je najizloženija suncu. U kompaniji NIVEA razumemo važnost pronalaska odgovarajuće kreme za zaštitu lica od sunca. Zato formulacije naših proizvoda pružaju spoljnu zaštitu i neguju kožu iznutra. Dakle, bilo da imate zrelu, osetljivu, kombinovanu ili normalnu kožu, naše hidratantne kreme za zaštitu od sunca za lice sadrže aktivne sastojke koji jačaju kožu i istovremeno štite od oštećenja izazvanog sunčevim zračenjem, uključujući prevremeno starenje kože.

The picture displays a mother and child representing two different skin types for sun lotion to use

UV KALKULATOR: PRONAĐI ODGOVARAJUĆI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA

GDE GOD DA SE NALAZIŠ U SVETU, POTREBNA TI JE ODGOVARAJUĆA ZAŠTITA OD SUNCA KADA SI NA OTVORENOM. UPOTREBI NAŠ UV KALKULATOR KAKO BI SAZNALI DNEVNI UV INDEKS U TVOM PODRUČJU.

 

Ukucaj ime svog mesta kako bismo mogli da te lociramo i odredimo tačan UV indeks za tvoje područje!

VAŠ UV INDEKS JE [uvIndex]

To je nizak UV indeks za [city]

VAŠ UV INDEKS JE [uvIndex]

To je prosečni UV indeks za [city]

VAŠ UV INDEKS JE [uvIndex]

To je visok UV indeks za [city]

VAŠ UV INDEKS JE [uvIndex]

To je veoma visok UV indeks za [city]

VAŠ UV INDEKS JE [uvIndex]

To je veoma visok UV indeks za [city]

ČESTA PITANJA

KOJI JE NAJBOLJI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA?

NIVEA SUN proizvodi za zaštitu od sunca pružaju spoljnu zaštitu i negu iznutra za zdravu kožu tela i lica. NIVEA SUN UV linija proizvoda za lice i Protect & Moisture linija proizvoda za telo pružaju trenutnu UVA i UVB zaštitu, dok istovremeno neguju tvoju kožu iznutra tako što hidriraju i jačaju njenu prirodnu odbranu.

ŠTA PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA RADI TVOJOJ KOŽI?

Preporučuje se da koristiš proizvod za zaštitu od sunca sa UVA i UVB zaštitom, visokim zaštitnim faktorom SPF (u zavisnosti od tvog tipa kože) i da naneseš preporučenu količinu na lice i telo, kako bi smanjili rizik od prodora sunčevih UV zraka u kožu, jer uzrokuju oštećenje ćelija kože.

KOJI PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA JE NAJBOLJI?

NIVEA SUN Protect & Moisture linija obezbeđuje:

  • Dugotrajnu UVB i UVA zaštitu.
  • Trenutnu zaštitu od sunca i prevremenog starenja kože.
  • 48-časovnu hidrataciju.
  • Sadrže biorazgradivu i vodootpornu formulaciju.
 

ZAŠTO JE PROIZVOD ZA ZAŠTITU OD SUNCA DOBAR ZA TEBE?

Proizvod za zaštitu od sunca širokog spektra štiti tvoju kožu od sunčevih UV zraka koji mogu izazvati oštećenja ćelija kože. Nanošenje kreme ili losiona sa zaštitnim faktorom 30 ili više (u zavisnosti od tvog tipa kože) na lice i telo može smanjiti efekte prevremenog starenja kože, kao i rizik od pojave raka kože.

KAKO SE JOŠ MOŽEŠ ZAŠTITI OD SUNCA?

Možeš zaštititi svoju kožu od UV zraka na sledeći način:

  • Korišćenjem visokoefikasnog proizvoda za zaštitu od sunca na licu i telu, kao što je NIVEA SUN UV linija za nežnu kožu lica i NIVEA SUN Protect & Moisture linija za tvoje telo.
  • Odabirom SPF-a na osnovu tvog tipa kože.
  • Ponovnim nanošenjem proizvoda za zaštitu od sunca svaka 2 sata, kao i nakon što izađeš iz vode.
  • Nosi sunčane naočare radi zaštite očiju.
  • Nosi šešir.
 
.