NEZABORAVNO LETO, SAMO PO VAŠEM UKUSU

Učestvujte u velikom nagradnom kvizu i takmičite se za NIVEA SUN nagrade!

NIVEA SUN

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA

Pred nama je ono doba godine kada život postaje jednostavniji. Lagana odeća omogućava sunčevim zracima da nas dodirnu i daju dodatnu pozitivnu energiju. Dani su sve duži, a mogućnosti za stvaranje novih uspomena beskonačne.

Bez obzira gde i kako provodite ovo leto, vodite računa o svojoj koži. NIVEA SUN proizvodi pružaju vašoj koži pouzdanu zaštitu od štetnih UVA i UVB zraka, a sada su dostupni u novom, modernom pakovanju sa poboljšanom formulacijom.

 

*Izvor: Euromonitor International Limited, NIVEA u kategoriji proizvoda za sunčanje, uključujući proizvode za zaštitu od sunca, proizvode posle sunčanja i proizvode za samopotamnjivanje, maloprodajna vrednost, 2021. godina.

 

NAGRADNI KONKURS

POKLANJAMO 6 NIVEA SUN PAKETA

Letnje sandale, sladoled ili druženje sa drugarima napolju... Koja je vaša prva asocijacija na leto i čemu se najviše radujete ove godine? Na jednom mestu, smo spojili sve naše ideje za nezaboravno leto i sada je na vama red da izaberete svoje favorite. Izaberite šta je savršeno leto za vas, a mi ćemo vam ponuditi savršen NIVEA SUN paket za vas, kako bi ovo leto bilo ispunjeno sa još više avantura, a vaša koža uvek zaštićena od sunca.
 

SAVRŠENE NAGRADE ZA NEZABORAVNO LETO

Rešite naš veliki letnji kviz i takmičite se za sjajne nagrade. Poklanjamo 6 NIVEA SUN paketa, od kojih svaki sadrži 3 odlična spreja za zaštitu kože od sunca:

  • NIVEA SUN Protect & Moisture
  • NIVEA SUN  Protect & Bronze
  • NIVEA Kids Protect & Care

i jednu ekskluzivnu nagradu: NIVEA SUN torbu za plažu ili peškir!

 

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „Nezaboravno leto, samo po vašem ukusu!“ je završen. Proverite da li ste među 6 srećnih dobitnika koji su osvojili SUN paket sa torbom za plažu ili peškirom.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.