NAGRADNI KVIZ

Rešite ovaj zabavni kviz i osvojite NIVEA MEN nagrade!

Nagradni kviz

POKAŽITE SVOJE FUDBALSKO ZNANJE

Nošeni talasom fudbalske euforije i pozitivne energije, pripremili smo za vas super nagradni kviz!

Rešite naš zabavni kviz, pokažite koliko dobro poznajete fudbal i njegova pravila i možda ćete osvojiti ekskluzivne NIVEA MEN nagrade! Ne brinite, čak i ako ne znate sve tačne odgovore i dalje možete da osvojite nagradu. Znate, važno je učestvovati.

Srećno! ⚽

 

SAVRŠENE NAGRADE ZA NIVEA MEN FANOVE

Pozivamo vas da zajedno učestvujemo u fudbalskoj groznici i pokažete ili obnovite svoje znanje o fudbalskim pravilima. Odgovorite na pitanja i proverite koliko dobro poznajete ovaj svetski popularan sport i takmičite se za ekskluzivne nagrade! Poklanjamo 3 paketa koji sadrže NIVEA MEN Protect & Care set proizvoda u kutiji za alat i NIVEA MEN fudbalsku loptu.

Nagradni kviz traje od 29. 11. do 18. 12. 2022. godine.

Pravila učestvovanja možete pročitati ovde

 

DA LI STE SPREMNI?

UČESTVUJTE U NAGRADNOM KVIZU

Proverite koliko dobro poznajete fudbalska pravila kroz pitanja iz kviza i takmičite se za ekskluzivne NIVEA MEN nagrade. Podelićemo 3 nagrade koje uključuju NIVEA MEN Protect & Care poklon set i NIVEA MEN fudbalsku loptu! Sigurni smo da ćete na ovaj način naučiti mnogo novih stvari i obogatiti svoje sportsko znanje, a pre svega se zabaviti. I zapamtite, možete učestvovati više puta!

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

Nagradni konkurs „Pokažite svoje fudbalsko znanje!“ je završen. Proverite da li ste među 3 srećna dobitnika koji su osvojili NIVEA MEN set.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

SAVRŠENI POKLONI

Znamo koliko je teško birati poklone za svoje najmilije, odlučili smo da vam olakšamo, pripremili smo prelepe NIVEA i NIVEA MEN poklon setove, među kojima ćete sigurno pronaći one prave za svoje voljene.