Gde nam rastu deca

Saznajte više o akciji i kako da se uključite u nju!

Saznajte više o stalnoj NIVEA akciji kojom pokušavamo da našoj deci obezbedimo lepša i bezbednija igrališta.

Više o akciji

Ako vam je stalo gde nam rastu deca iz dana u dan, ovo je stranica za vas!

Igralište u Šapcu, otvoreno 2014. godine

Deci i roditeljima na dar

Nakon što je uspešno skrenuta pažnja javnosti na ovaj veoma bitan problem za naše društvo, NIVEA je rešila da izađe iz senke i otkrije da iza čitave kampanje stoji njena želja da pomogne u opremanju zapuštenih igrališta uz povećanje građanskog aktivizma i animiranje nadležnih organa.

”Podizanje svesti o problemu je prvi i najveći korak! Pokret ’Gde nam rastu deca’ stvorili su građani sami i ovo je njihova pobeda! Mi smo ih podržali i pomogli da njihov glas čuju kako oni sami, tako i mediji. I to ćemo činiti i dalje. Na nama je da u budućnosti u saradnji sa nadležnim gradskim ustanovama pružimo mogućnost da se napravi, renovira i opremi što više igrališta gde god postoji potreba.” - rekla je Daniela Gvozdenić, direktorka marketinga kompanije BEIERSDORF.

Do sada smo izgradili ukupno 19 igrališta, a u 2017. godini u planu je otvaranje jos 4 igrališta. Sva NIVEA igrališta ispunjavaju najviše srpske i evropske standarde SRPS EN 1176 I SRPS EN 1177 o bezbednosti dečijih igrališta odnosno izbora sprava i sigurnosne podloge na igralištu.

“Vrednosti na kojima se NIVEA bazira – bliskost, poverenje i odgovornost su upravo one vrednosti koje osnažuju porodice. Gradeći i opremajući bezbedna mesta i okruženja, NIVEA pruža mogućnosti deci i porodicama da provedu kvalitetno zajedničko vreme.” - zaključila je Daniela Gvozdenić, direktorka marketinga kompanije BEIERSDORF.

Igralište u Valjevu, otvoreno 2014. godine

Akcija koja traje

Igralište u Vranju, otvoreno 20.11.2014. godine

Akcija sređivanja igrališta u svim delovima Srbije, biće nastavljena i tokom 2017. godine. Na ovaj način, NIVEA će nastaviti da pruža svoj doprinos u stvaranju boljih uslova za odrastanje najmlađih stanovnika naše zemlje, uz konstantnu interakciju sa građanima i saradnju sa predstavnicima lokalnih vlasti. Kako je najavljeno, NIVEA će fokus svoje društvene odgovornosti, u budućnosti usmeravati isključivo na porodice.

Gde nam rastu deca - promotivni video