Filteri
Sortirajte
Nega usana: zaštita i nega za lepe usne

Usne su često izložene stresnim uticajima. Sunce, niske temperature i suvi vazduh od grejanja mogu lako da dehidriraju kožu usana. Za razliku od ostatka lica, koža na usnama nema lojne žlezde, niti zaštitni masni sloj zbog čega lako puca, postaje gruba i gubi svoj prirodan, lep izgled. Postoje razni proizvodi za negu usana koji mogu da spreče takve posledice. Oni pružaju vlagu i štite kožu od vetra i vremenskih uticaja. Štaviše, pravilna nega usana obnavlja suve, već oštećene usne i ubrzava zarastanje ispucalih uglova usana. Usne su ponovo meke i gipke, izgledaju negovano i zdravo.

Pravi balzam za usne za svaku priliku

Baš kao i nega lica i NIVEA nega usana je prilagođena različitim potrebama kože. Zbog malog broja pigmenata usne su samo blago zaštićene od štetnih UV zraka. Zato je najbolje koristiti proizvode za negu usana sa zaštitom od UV zračenja kada smo izloženi suncu. Zimi, međutim, treba koristiti posebne, hranjive proizvode za negu. Proizvodi za negu usana takođe se razlikuju prema načinu upotrebe i konzistenciji. Tradicionalni balsam u stiku sličan je ružu za usne. Praktičan zaštitni poklopac štiti proizvod od prljavštine. Jednostavno okrenite stik i nanesite balsam na usne. Svi NIVEA proizvodi za negu usana su mali, praktični i pogodni za upotrebu - savršeni kada ste u pokretu.

Efikasni sastojci za gipke, negovane usne

NIVEA koristi veliki broj kvalitetnih sastojaka za proizvode za negu usana. NIVEA je prva razvila proizvode za negu usana i samim tim, za nove proizvode koristi ne samo višegodišnje iskustvo, već i najnovija saznanja. Rezultat takvog pristupa su proizvodi koji neguju i štite usne na način koji je u skladu sa prirodnim funkcijama kože. Na kožu usana štetno deluje vlaženje jezikom koje je isušuje i iritira. Redovna nega usana s druge strane pruža dugotrajnu zaštitu od isušivanja i iritacija. Iako neke glasine tvrde drugačije, balsami za usne ne izazivaju nikakvu zavisnost.

Nega, miris i boja u jednom!

NIVEA proizvodi za negu usana sadrže efikasne hranjive i zaštitne sastojke u kombinaciji sa negujućim kozmetičkim svojstvima. Negovane usne imaju ujednačen, prirodan izgled i nežnu nijansu. Pigmenti sa bisernim sjajem ili svetlucavim pigmentima daju usnama poseban sjaj, dok prijatan miris godi čulima. Postoje i razni proizvodi za negu usana bez dodatih kozmetičkih svojstava. Proizvodi za negu usana namenjeni muškarcima nemaju ni sjaj ni miris – njihova efikasna formulacija za negu čini usne zdravim i lepim.