Muževni miris

NIVEA MEN Just Blue toaletna voda Koji miris pristaje kombinaciji ležernog i muževnog stila? Odgovor je jednostavan: nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda. Muževni fougère miris je elegantan, moderan i dinamičan i asocira na slobodan duh.

Nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda

Ovde možete saznati koje sastojke sadrži nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda, kao i druge važne informacije o ovom mirisu.

Moderan, muževan, maestralan – od početka do kraja

NOVA NIVEA MEN JUST BLUE TOALETNA VODA sadrži gornje, srednje i bazne note. Prvo što ćete osetiti je svež i dinamični miris toaletne vode koja se otvara oštrim notama grejpfruta, zatim morske soli i limete. U srcu mirisa nalaze se prefinjene note jasmina, vodene biljke i đurđevka. A šta ostaje kada gornje i srednje note ispare? Senzualni, egzotični miris kedra, mahovine i mošusa, kao i predivan osećaj koji pruža miris koji naglašava vašu individualnost, vitalnost i toplinu. 

 

Miris kao obavezan detalj. Za svaku priliku.

Dominantan? Druge toaletne vode bi ovde mogle da posluže. Nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda kreirana je na bazi fougère mirisa. Originalni miris je prvi put lansiran na tržište još 1882. godine. Ovaj klasični trostruki akord karakterišu oštre, pikantne note i pre asocira na šetnju u šumi, nego na odlazak u operu. Bez obzira da li idete na utakmicu sa najboljim drugovima ili se spremate za prvi sastanak u nekom popularnom baru, nova NIVEA MEN toaletna voda je savršen izbor za svaku priliku i sve odevne kombinacije. Miris koji odiše slobodom će očarati sve. A kada je u pitanju odevna kombinacija: jednostavni saveti koje smo pripremili uz NIVEA MEN Just Blue toaletnu vodu će vam pomoći da se spremite za izlazak za samo pet minuta.

Ne rasipajte miris – nanesite ga pravilno!

Da li želite da vaš novi NIVEA MEN miris traje što je moguće duže? To je i razumljivo – nešto što vam pristaje tako dobro ne bi trebalo odmah da ispari. Idealno bi bilo da NIVEA MEN Just Blue toaletnu vodu nanesete odmah nakon tuširanja. Toplota otvara pore i koža brže upija miris. Šta je najbolje u vezi sa tim? NIVEA MEN toaletna voda je u skladu sa linijom proizvoda Protect & Care. Mirisi ne nadvladavaju jedni druge, već se savršeno uklapaju. Nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda je u potpunom skladu sa vašim karakterom. Toaletna voda dolazi do izražaja kada je nanesete na delove tela koji su dobro prokrvljeni, kao što su slepoočnice, vrat ili zglobovi.