Kupite vaše omiljene NIVEA proizvode uz samo jedan klik!

Saznajte sve o željenim proizvodima i kupite ih online.

Negujuća zaštita od sunca za lice

Negujuća zaštita od sunca za lice

Kako da potpuno opušteni uživate u suncu

Nijedan drugi deo tela nije stalno izložen sunčevim zracima kao lice. Dopustite da vam sunce nežno miluje kožu i osetite njegovu blagotvornu toplotu na koži.

Sunce: energija i blagostanje za telo i dušu

Evo zašto je sunce korisno za nas

Sunčeva svetlost čini čuda: ona pomaže u regulisanju različitih funkcija organizma, kao i sna. Sunčevi zraci popravljaju naše raspoloženje, poboljšavaju blagostanje i opšte stanje organizma. Sunčeva svetlost zato pruža mnogo više od kratkotrajnog zadovoljstva: sunce je neophodno za zdrav život. Iskoristite njegovu pozitivnu energiju – ali ne bez odgovarajuće zaštite od sunca za lice kao što je Protect & Bronze krema za lice iz linije NIVEA Sun, koja omogućava prirodnu, intenzivnu i dugotrajnu preplanulost. I, naravno, pruža pravu zaštitu od sunca za vaše telo.

Ovde možete saznati više o pravilnoj zaštiti od sunca.

Sunce i metabolizam

Sunce stimuliše vaš metabolizam i jača imuni sistem i kardiovaskularni sistem.

Najbolja zaštita za kožu: optimalna zaštita od sunca za lice

Porodica

Vašoj koži je potrebno više zaštite kada ste na odmoru: iako su svi NIVEA Sun proizvodi pogodni za lice, koža će vam biti zahvalna ako koristite posebnu zaštitu od sunca za lice.

Koža lica je znatno tanja i osetljivija od kože drugih delova tela. Izložena je štetnim uticajima iz spoljašnje sredine, kao što su sunčevi zraci, hladnoća i zagađen vazduh, jer nije pokrivena. Zato joj je potrebna posebna zaštita i nega – posebnim proizvodima za zaštitu od sunca koji su razvijeni za kožu lica. Proizvodi kao što je NIVEA krema za zaštitu od sunca protiv starenja kože posebno su razvijeni za osetljivu kožu lica.

Štetni UV zraci
  • smanjuju elastičnost kože,
  • povećavaju bore,
  • uzrokuju poremećaje u pigmentaciji, poznate kao „staračke pege“,
  • i povećavaju rizik od raka kože.

Posebna zaštita od sunca za lice štiti osetljivu kožu dok ste na odmoru ili tokom svakodnevnih aktivnosti kako biste mogli bezbrižno da uživate u sunčevim zracima, a da koža na licu bude hidrirana i zdrava. Ako koristite dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom od sunca svakog dana bićete zaštićeni od svih oštećenja koje sunce može da uzrokuje. Na primer, možete da probate NIVEA® Cellular dnevnu kremu protiv bora sa SPF 15.

Pouzdana zaštita od sunca za vaše lice

Zaštita od sunca za lice

NIVEA zaštita od sunca za lice protiv starenja, sadrži prirodne antioksidante i UVA i UVB zaštitne filtere i pruža pouzdanu i vodootpornu zaštitu od opekotina i preranog starenja kože.

NIVEA® SUN krema za lice protiv starenja, sa svojim prirodnim antioksidantima i uravnoteženim odnosom UVA i UVB zaštitnih filtera, nudi pouzdanu i vodootpornu zaštitu od opekotina i preranog starenja kože.
Smanjuje rizik od alergija koje uzrokuje sunce i aktivno sprečava pojavu finih linija i bora. Nemasna formulacija čini kožu mekom i glatkom.

Nova NIVEA SUN Protect & Bronze krema za lice sa SPF 30 i SPF 50 obezbeđuje pouzdanu UVA i UVB zaštitu i istovremeno omogućava predivnu preplanulu boju.

Inovativna i vodootporna formulacija se odmah apsorbuje i ima veoma efikasan sistem UVA/UVB filtera, koji trenutno štiti kožu. Vitamin E koji štiti kožu pruža optimalnu zaštitu osetljivoj koži lica od opekotina i prevremenog starenja.

Svi Protect & Bronze proizvodi za zaštitu od sunca sadrže ekstrakt slatkog korena, koji aktivira proizvodnju melanina u koži. Melanin se proizvodi prirodno u organizmu i neophodan je za zaštitu kože i preplanulu boju. On omogućava potpuno prirodan, lep ten, bez proizvoda za samopotamnjivanje i dermatološki je dokazano da odgovara koži.