PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

After sun: osvežite i negujte kožu

NEGA POSLE SUNČANJA: OSVEŽITE I NEGUJTE KOŽU

Kako negovati kožu posle sunčanja

Posle sunčanja koži je potrebna nega: NIVEA After Sun nega pruža koži kompletnu negu nakon sunčanja.

Osvežavajuća nega posle sunčanja

Nakon dugog dana provedenog na suncu, vašoj koži je potrebna posebna nega: NIVEA After Sun proizvodi kao što su After Sun Refresh In-Shower ili After Sun losion posebno su namenjeni za negu kože koja je bila pod uticajem sunca.

Nakon nekoliko sati na suncu, potrebna vam je nega posle sunčanja

Nakon dugog dana provedenog na suncu, vašoj koži je potrebna posebna nega: NIVEA After Sun proizvodi kao što su After Sun Refresh In-Shower umirujući losion i After Sun Moisture hidratantni umirujući losion posebno su namenjeni koži koja je bila pod uticajem sunca i obezbeđuju joj sve što joj je potrebno. Intenzivna hidratantna nega posle sunčanja pomaže suvoj i vreloj koži da se brzo regeneriše:

  • Rashlađuje kožu koja je bila izložena stresnim uticajima sunčevog zračenja.
  • Umiruje kožu pružajući joj bogatu negu.
  • Pomaže koži da održi elastičnost.
  • Pospešuje regeneraciju kože.
  • Obezbeđuje hidrataciju koja je potrebna koži izloženoj stresnim uticajima sunca.

Prijatna i lagana tekstura NIVEA After Sun proizvoda se jednostavno nanosi na osetljivu kožu i pruža predivan osećaj. Uz NIVEA® After Sun Moisture hidratantni i umirujući losion sa aloe verom i uljem avokada, ne samo da dobijate intenzivnu hidrataciju koja traje 24h, već i održavate elastičnost kože kako bi ona bila svilenkasta i meka. Ovde možete saznati više o proizvodima za zaštitu od sunca koji odgovaraju vašim potrebama.

Savršena nega nakon sunčanja

After Sun header

Nakon dana provedenog na plaži, nega posle sunčanja pomaže koži koja je bila izložena stresnim uticajima.

Nega koja rashlađuje i umiruje kožu posle sunčanja

Nakon dužeg perioda sunčanja, našoj koži potrebna je intenzivna hidratacija. NIVEA After Sun proizvodi su posebno razvijeni u skladu sa potrebama kože nakon sunčanja tako što:
  • hidriraju
  • osvežavaju i
  • rashlađuju kožu.
Kožu možete hidrirati još dok ste pod tušem: inovativni After Sun In-shower osvežavajući i umirujući losion nanosi se na vlažnu kožu pod tušem i koža ga trenutno upija. Višak losiona jednostavno isperite! NIVEA In-Shower losion čini kožu primetno mekom i hidrira je odmah nakon sunčanja i tuširanja.

Nega posle sunčanja – nanesite dok ste pod tušem

Novi NIVEA SUN After Sun In-Shower osvežavajući i umirujući losion umiruje i osvežava kožu posle sunčanja – i to dok ste još pod tušem! Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, osvežava i čini kožu glatkom. Nega posle sunčanja nikada nije bila ovako jednostavna!