NEKA LETO OSTAVI TRAG U NJIHOVOM SEĆANJU, A NE NA NJIHOVOJ KOŽI

Stvaranje nezaboravnih letnjih uspomena sada je mnogo bezbrižnije uz NIVEA SUN proizvode za zaštitu od sunca za decu. Svojom specijalno razvijenom formulacijom pružaju trenutnu zaštitu nežnoj i osetljivoj koži beba i dece. NIVEA SUN proizvodi – svetski brend broj 1 za zaštitu dece od sunca* – hidriraju kožu i istovremeno je štite od opekotina od sunca i dugotrajnih oštećenja kože.

* Izvor: Euromonitor International Limited; NIVEA u kategoriji proizvoda za zaštitu beba i dece od sunca; maloprodajna vrednost, 2023.

ZAŠTO SU NIVEA SUN PROIZVODI ODLIČAN IZBOR ZA NAJMLAĐE?

Dečija koža je posebno osetljiva. Odgovarajući proizvodi za zaštitu kože od sunca sa posebno visokim zaštitnim faktorom štite dečiju kožu od štetnog dejstva UV zraka i sprečavaju neprijatne opekotine, tako da su mališani uvek bezbedni i zaštićeni.

ODGOVARAJUĆA ZAŠTITA ZA OSETLJIVU KOŽU BEBA

Koža beba nije u potpunosti razvijena i stoga joj je potrebna posebna zaštita od sunca. NIVEA SUN proizvodi za bebe imaju zaštitni faktor SPF 50+, pružaju trenutnu zaštitu osetljivoj bebinoj koži i smanjuju rizik od alergije na sunce.

VODOOTPORNA ZAŠTITA ZA AKTIVNU DECU

Deca mogu da provedu celo leto u vodi i zato su im potrebni proizvodi koji su izuzetno vodootporni kako bi njihova koža bila zdrava i zaštićena od štetnih uticaja sunca, soli i hlora. NIVEA SUN proizvodi za decu pružaju dugotrajnu hidrataciju i negu kože.

3 ZLATNA PRAVILA ZA ZAŠTITU OD SUNCA

Donosimo vam tri korisna saveta koji će vam omogućiti da u potpunosti uživate u najtoplijim danima, bez neželjenih posledica.

POUZDANA ZAŠTITA OD SUNCA I ZA ODRASLE

ZAŠTITA ZA CELU PORODICU

Zaštita od sunca podjednako je važna i za decu i za odrasle. NIVEA SUN Protect & Moisture linija proizvoda ima dvostruko dejstvo na kožu: pruža trenutnu zaštitu od sunca spolja i održava kožu hidriranom iznutra tokom 48 sati.

 

POTPUNA ZAŠTITA ZA VAŠE LICE

Koži lica je potrebna zaštita tokom cele godine. Inovativni NIVEA SUN UV Dark Spot Control Fluid protiv fleka od sunca pruža SPF50+ zaštitu od štetnih UV zraka, i istovremeno sprečava i primetno smanjuje fleke koje uzrokuje sunce zahvaljujući patentiranom sastojku Luminous630.