NOVE NIVEA PENE ZA NEGU TELA

Pitanja i odgovori

Da li nove NIVEA pene za negu tela imaju ista negujuća i hidratantna svojstva kao i drugi NIVEA proizvodi za negu tela?

Naravno. Nova formulacija sa serumom za 48 sati intenzivne nege pruža dugotrajnu i optimalnu hidrataciju i dolazi u inovativnom formatu – kao pena za negu kože. Nova NIVEA Rich Nourishing pena za negu tela hidrira kožu podjednako intenzivno kao i NIVEA Rich Nourishing mleko za telo.

Da li je potrebno da koristim i losion za telo pored NIVEA pene za telo?

Ne. Ako koristite penu, losion vam nije potreban. Koža trenutno upija penu koja pruža hidrataciju iznutra – tokom 48 sati. 

Nova formulacija sadrži NIVEA serum za intentivnu negu. Kakav je serum u pitanju?

NIVEA serum za intenzivnu negu je jedinstvena kombinacija naših najboljih, pažljivo odabranih sastojaka za negu. Prirodni aktivni sastojak intenzivno hidrira kožu, dok hranjivi lipidi zadržavaju vlagu u koži tokom 48 sati. A zahvaljujući hranjivim uljima, koža je baršunasto meka i negovana.

Kako se nanosi NIVEA pena za telo?

Kako biste postigli najbolje rezultate, držite bocu NIVEA pene za negu tela uspravno prilikom upotrebe. Penu možete odmah da nanesete na kožu. Njena hidratantna svojstva pružaju predivan osećaj svilenkasto meke kože.


NOVI OSEĆAJ NA VAŠOJ KOŽI

Lagana na dodir, hranjiva za kožu

 

 

Otkrijte inovativnu negu tela i ugodite svim čulima: jedinstvena formulacija nove NIVEA pene za telo pruža intenzivnu hidrataciju tokom 48 sati u laganoj peni koju koža trenutno upija, bez lepljivog osećaja. Pena pruža čulima sasvim novo, jedinstveno iskustvo. Bogata i kremasta pena je blaga, topi se na koži i čini je predivno glatkom i mekom. Koža brzo upija penu, a novi serum za intenzivnu negu pruža hidrataciju tokom 48 sati. Specijalni sastojci i dragocena ulja intenzivno neguju kožu i čine je primetno mekšom već nakon prvog nanošenja.


OTKRIJTE NOVE NIVEA PENE ZA NEGU TELA

48 sati intenzivne hidratacije – formulacija sa NIVEA serumom za intenzivnu negu i dragocenim uljima pruža intenzivnu i dugotrajnu negu, bez lepljivog osećaja.

Jedinstvena tekstura – nega penom predstavlja čisto uživanje jer koža brzo upija njenu blagu i kremastu teksturu i postaje baršunasto meka.

Glatka koža – veoma lagana pena pruža hranjivu negu, bez lepljivog osećaja. Uživajte u glatkoj i svilenkasto mekoj koži, uz predivne mirisne kombinacije.

Voćna! Nova, kremasta NIVEA negu tela sa mirisom divlje maline i belim čajem obogaćena je predivnim mirisnim notama divlje maline i belog čaja,kao i NIVEA serumom za 48 sati intenzivne nege. Vazdušasta tekstura se lako nanosi i koža je brzo upija – prava poslastica za vašu kožu!

Intenzivna! Nova NIVEA Rich Nourishing pena za negu tela obogaćena je NIVEA serumom za 48 sati intenzivne nege i bademovim uljem. Kremasta tekstura pruža intenzivnu hidrataciju, lako se nanosi i koža je brzo upija. Uživajte u predivnom osećaju glatke kože.

Osvežavajuća! Nova, kremasta NIVEA negu tela sa mirisom svežeg krastavca i mača čajem obogaćena je osvežavajućim mirisnim notama krastavca i mača čaja, kao i NIVEA serumom za 48 sati intenzivne nege. Vazdušasta tekstura se lako nanosi i koža je brzo upija – osetite intenzivnu hidrataciju!