PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Savršen poklon

POGLEDAJTE NOVU KOLEKCIJU NIVEA POKLONA

Nije lako pronaći savršen poklon. Kada vidite osmeh na licu drage osobe, znaćete da ste napravili dobar izbor. I ove godine pripremili smo veliki broj NIVEA poklona kako biste mogli da pronađete za svakog ponešto, bez obzira na godine i interesovanja. Otkrijte kolekciju NIVEA poklona u prodavnicama i pronađite savršen poklon za dragu osobu, upravo onaj koji će joj izmamiti osmeh na lice!

Pokloni za nju

NAJBOLJI POKLONI ZA ŽENU KOJA ZAUZIMA POSEBNO MESTO U VAŠEM ŽIVOTU

Žene vole poklone koji jačaju njihovu samopouzdanje i naglašavaju njihovu lepotu. Iznenadite svoju najbolju prijateljicu, sestru, majku, tetku, baku ili neku drugu ženu koja ima važno mesto u vašem životu i poklonite joj NIVEA set uz koji će se osećati još bolje u svojoj koži!
Pokloni za njega

SAVRŠEN POKLON ZA MUŠKARCA KOJI ZAUZIMA POSEBNO MESTO U VAŠEM ŽIVOTU

Muškarci uvek biraju udobnost. Zato smo za njih kreirali specijalne poklone koji nude svežinu, muževnu negu i dugotrajan miris. U nastavku pogledajte kolekciju poklona za muškarce!
Saveti i trikovi

POMOĆI ĆEMO VAM DA PRONAĐETE SAVRŠENI POKLON ZA DRAGE OSOBE!

POKLONI ZA NJU

Znamo da se žene međusobno razlikuju i da imaju različita interesovanja i životne navike. Bez obzira na razlike, svaka žena želi da se oseća dobro u svojoj koži. Pogledajte naše savete i iznenadite sve žene koje zauzimaju posebno mesto u vašem životu najboljim poklonom!

Moderna žena sa stilom

Uvek pažljivo bira šta će da obuče i ima jedinstven stil? Njene odevne kombinacije  odražavaju njenu ličnost? Da li je njen stav inspiracija drugima? Ukoliko je tako, predlažemo vam da odaberete poklon u kome će moći da uživa svakog dana i proizvode koji će negovati njenu kožu.

Insta devojka

Uvek je u toku sa svim trendovima? Oduševljeni ste njenim slikama na Instagramu? Objavljuje priče na Instagramu o svemu što je zanima? Ima želju da postane influenserka? Ako je tako, potreban joj je zanimljiv poklon koji će se dopasti njenim pratiocima na Instagramu? Preporučujemo setove koji sadrže inovativne proizvode za negu sa posebnim negujućim sastojcima (kao što je glina iz linije Clay Fresh). Ovi setovi će je sigurno oduševiti! Pronađite ih u galeriji u nastavku ili u prodavnici!

Miks inovativnog i tradicionalnog

Ona uvek brine o ljudima oko sebe i trudi se da ih nasmeje? Iznenadite je poklonom koji će joj pružiti trenutke uživanja u nezi. Preporučujemo vam poklon setove koji sadrže proizvode za negu kože. Oni neguju i hidriraju kožu i imaju predivan miris. Otkrijte ih u galeriji u nastavku i odaberite poklon koji vam se najviše sviđa!

Aktivna

Ona je uvek u pokretu i uživa u životu? Uvek je spremna za nova iskustva? Njen stil života je aktivan? Poklonite joj set koji će joj pružiti dodatnu energiju svakog dana. Naša preporuka su setovi koji sadrže proizvode čiji mirisi osvežavaju i pružaju energiju. Pored toga možete odabrati inovativne proizvode za čišćenje kože koji će učiniti njenu kožu lepom i baršunastom čak i kada nema mnogo vremena. Pronađite inspiraciju u galeriji u nastavku!

POKLONI ZA NJEGA

Muškarci vole proizvode za negu koji su prijatni i pružaju osećaj svežine svakog dana. Nudimo vam upravo takve poklone! Međutim, kao i žene, oni takođe imaju različita interesovanja, tako da ponekad i nije baš lako odabrati savršen poklon. Da bismo vam pomogli, pripremili smo predloge za nekoliko tipova muškaraca. Otkrijte ih u nastavku i pogledajte koji su savršeni pokloni za muškarce koji zauzimaju važno mesto u vašem životu!

Muškarac koji voli klasiku

Ako muškarac koga želite da iznenadite poklonom voli da otkriva nove stvari, provodi vreme sa prijateljima i brine o svojoj porodici, onda je idealan poklon za njega proizvod koji pruža osećaj svežine i nege. Izaberite nešto iz naše kolekcije klasičnih proizvoda za negu kože, kao što su muške kreme, efikasni dezodoransi i losioni za negu kože posle brijanja sa osvežavajućim mirisom i formulacijama koje štite kožu od iritacije. Pružite mu podršku koja mu je potrebna da se u svakom trenutku oseća ugodno.

Muškarac u pokretu

Tražite poklon za muškarca koji je stalno u pokretu? Za nekoga ko se svakodnevno suočava sa brojnim izazovima, kako na poslu, tako i u privatnom životu? Voli da istovremeno rešava više stvari i oseća zadovoljstvo kada je uspešan u tome? U tom slučaju, savršen poklon je onaj koji mu pruža udobnost, optimizam i samopouzdanje koje mu je potrebno na početku svakog dana. Zbog toga odaberite poklon setove sa proizvodima koji će ga opustiti nakon napornog dana, kao što su gelovi za tuširanje sa osvežavajućim mirisom. Pogledajte naše predloge u galeriji u nastavku.

Elegantan muškarac

Poznajete muškarca koji voli da izgleda negovano i elegantno? Nekog ko se uvek trudi da ostavi dobar utisak, pažljivo bira odeću i ima jedinstveni stil? Nekog ko je u toku sa muškom modom i uspešno prati trendove? Muškarca koji izražava svoju ličnost kroz sve što nosi, ali i kroz svoj životni stil?

Za njega odaberite poklon koji će se najbolje uklopiti uz njegov stil: intenzivan i muževan miris, svežina koja traje celog dana i dodatna energija koja će mu pomoći da dan započne ispunjen optimizmom. U galeriji u nastavku pogledajte naše ideje za poklone. Set koji odaberete možete kupiti u prodavnici.

Aktivan muškarac

Voli da postavlja ambiciozne ciljeve? Često vežba ili se bavi sportom? Za njega odaberite poklon koji će mu pružiti potrebnu negu kako bi se uvek osećao dobro u svojoj koži i uspeo da savlada sve izazove. U ponudi su NIVEA setovi koji sadrže efikasne dezodoranse, osvežavajuće gelove za tuširanje, ali i kreme koje štite kožu od hladnoće. Pogledajte naše predloge u galeriji u nastavku pa zatim potražite u prodavnicama proizvode koje ste odabrali!