• Sve
  • Tekst
  • Tutorijal
Filteri
Sortirajte
Trikovi i saveti koji će vam pomoći da sačuvate lep i zdrav izgled kose

Uložili ste puno truda da biste imali predivnu kosu i treba da budete ponosni na sebe! Ipak, da bi vaša kosa zadržala lep i zdrav izgled, postoji još mnogo stvari koje treba da uradite. Pružamo vam odgovore na pitanja koja se tiču nege kose, koja će vam pomoći da očuvate prirodno lepu, sjajnu i jaku kosu uprkos brojnim faktorima kojima je izložena. Najbitnije je da sprečite oštećenja i očuvate sjajnu i jaku kosu. Tekstovi sadrže različite savete, strategije i preporuke za proizvode koji su vam potrebni da sve to postignete bez mnogo muke. 

Najbitnije je da znate svoj tip kose

Da bismo odabrali odgovarajući tretman za negovanu i glatku kosu, treba da znamo koji tip kose imamo. To će nam pomoći da pronađemo proizvode za negu i stilizovanje koji su efikasni za našu kosu. Da li je vaša kosa masna ili suva? Koliko je duga, da li je kovrdžava ili ravna i koje je boje? Sve to treba da uzmemo u obzir da bismo pronašli savršene proizvode ili odgovarajuću frizuru. Pomoći ćemo vam da otkrijete koji tip kose imate kako biste na osnovu pravih informacija odabrali proizvode i rutinu za negu svoje kose.

Otkrijte savršenu frizuru za sebe i saznajte kako da je održavate

Postoji mnogo načina na koje možete da očuvate lep izgled kose tako da nije nimalo neophodno da imate najnovije i najbolje proizvode za negu kose. Mnogo važnija je sama nega – bilo da je u pitanju četkanje, feniranje ili stilizovanje, pa i klimatski uslovi područja u kom živite. Ako je klima topla i vlažna, primetićete sitne, kovrdžave vlasi ili neke druge promene koje vam se neće dopasti. Važno je da znamo kako kosa reaguje na različite klimatske faktore kako bismo pronašli odgovarajuću negu i očuvali lep izgled kose. Sami možete najviše da učinite na svoju kosu, a NIVEA je tu da vam pomogne da očuvate njen lep i zdrav izgled.