Koji je vaš tip kože?

OTKRIJTE KAKVA NEGA TELA VAM JE POTREBNA

Svakom tipu kože potrebna je odgovarajuća nega kako bi koža bila blistava i lepa.

Prilagođena nega

Nega koja je prilagođena vašem tipu kože je uslov za meku i lepu kožu. Odaberite proizvode za negu prema potrebama vašeg tipa kože.

Koji tip kože imate?

  • Normalna koža je obično gipka i glatka. Ona je retko kad suva i zategnuta. Skoro da je savršena. Ima idealnu čvrstinu, što je čini gipkom i glatkom. Nije osetljiva i ima dobru cirkulaciju. Ali čak je i normalnoj koži potrebna hidratacija i zaštita da bi izgledala zdravo. Možete koristiti samo lagani hidratantni losion da bi koža i dalje bila meka i sjajna.
  • Suvoj koži je potrebna hidratantna nega prilagođena njenim potrebama koja je neće dodatno isušiti i uzrokovati svrab. Kod ovog tipa naročito je osetljiva koža na kolenima i ispod kolena. 
  • Da li osećate svrab i da li vam je koža neprijatno zategnuta i gruba? To znači da vam je koža suva. Potrebna joj je hranjiva nega kako bi povratila svoju prirodnu zaštitnu barijeru.
  • Osetljivu kožu prepoznajemo po crvenilu, koje može biti posledica i nepravilne nege. U ovom slučaju, odaberite blagi proizvod za negu sa neutralnom pH vrednošću.

Normalna koža – blaga nega čuva njenu ravnotežu


Normalna koža ima uravnotežen sadržaj vlage. Dovoljna je dnevna nega blagom kremom ili losionom kako bi ova koža bila glatka i zdrava.

Suvoj koži je potrebna dugotrajna nega

Normalna koža ima uravnotežen sadržaj vlage. Dovoljna je dnevna nega blagom kremom ili losionom kako bi ova koža bila glatka i zdrava.

Veoma suva koža – zaštitna NIVEA nega

Suvoj i veoma suvoj koži potrebni su lipidi i hidratacija kako bi mogla da povrati svoj prirodni zaštitni sloj. Hranjiva, intenzivna krema za negu će vam u tome pomoći.


Zrela ili osetljiva koža

Proizvodi za negu zrele kože pomažu da se održi elastičnost zrele kože. Blagi losioni čuvaju ravnotežu osetljive kože.

Zrela koža – NIVEA proizvodi za negu regenerišu kožu i čine je elastičnom

Dok starimo, koža gubi čvrstinu i elastičnost. Odaberite odgovarajuće proizvode za negu, kao što je Q10 losion za učvršćivanje kože koji je obogaćen dvostruko većom količinom enzima Q10.

Osetljiva koža – blaga nega koja daje sjajne rezultate

Osetljivoj koži je potrebna dodatna nega. Blaga nega uravnotežava sadržaj vlage u osetljivoj koži i štiti je od iritacija.