NIVEA LOSION BOGAT ULJEM

UGODITE SVOJOJ KOŽI I SVIM ČULIMA

INOVACIJA

PROBUDITE ČULA, UGODITE SVOJOJ KOŽI

IZDVOJTE VREME ZA SEBE I NOVI NIVEA LOSION BOGAT ULJEM

Ulja u losionu koji koža brzo upija pretvaraju negu u pravo uživanje. Ugodite svojoj koži i svim čulima uz prefinjene mirise novog losiona sa cvetom pomorandže i uljem avokada. Losion pruža dubinsku hidrataciju duže od 24 sata i koža ga brzo apsorbuje. Obogaćen je osvežavajućim notama cveta pomorandže i dragocenim uljem avokada.

Provedite trenutke koje ste posvetili sebi u prijatnoj atmosferi i pružite svojoj koži i svim čulima uživanje u različitim mirisima NIVEA losiona bogatih uljem – cvet pomorandže i ulje avokada, trešnjin cvet i ulje jojobe, ruža i arganovo ulje ili vanila i bademovo ulje. Nega ruku je podjednako važna – nekoliko puta u toku dana nanesite NIVEA kremu za ruke bogatu uljem sa mirisom trešnjinog cveta ili vanile.


TRENUTAK SAMO ZA MENE

Ugodite sebi svakog dana

1 - Pronađite miran kutak

Zatvorite vrata, na kratko zaboravite na telefon i uživajte u trenutku koji ste posvetili sebi.

2 - Napravite prijatnu atmosferu

Odaberite NIVEA losion bogat uljem ako ste kod kuće ili NIVEA kremu za ruke bogatu uljem ako ste u pokretu i pružite koži negu koju zaslužuje.

3 - Prepustite se uživanju

Pružite svojim čulima uživanje u osvežavajućem mirisu cveta pomorandže.

SAVETI ZA NEGU TELA

Ugodite svojim čulima i svojoj koži

ULJE ZA TELO ILI LOSION ZA TELO
HIDRATACIJA I NEGA ZA VAŠE TELO

Da biste imali glatku i lepu kožu, neophodno je da odvojite vreme za negu tela. Otkrijte jedinstvene blagodeti ulja i losiona za telo.

NEGA RUKU I MANIKIR
INFORMACIJE I SAVETI

Naše ruke i nokti, koji su svakodnevno izloženi stresnim uticajima, mogu da otkriju mnogo o nama. Zato su nega ruku i redovan manikir veoma važni: NIVEA može da vam pruži stručne savete.

PRUŽITE ČULIMA UŽIVANJE
U MIRISU TREŠNJINOG CVETA

Saznajte više o istoriji trešnjinog cveta, njegovom jedinstvenom mirisu i kako da osvežite rutinu nege tela predivnim uljima u losionu za telo koji koža brzo upija.