Koji gel za tuširanje vi koristite?

Odgovarajuća nega kože, predivni mirisi i raznovrsnost. Da li više volite kremasti ili hidratantni gel za tuširanje? Svež ili voćni? NIVEA ima veliki asortiman uljanih proizvoda za tuširanje, kremastih gelova za tuširanje i in-shower losiona za telo za svakodnevno tuširanje. Ali da li znate koji gel za tuširanje vama najviše odgovara?

Koji gel za tuširanje vi koristite?

Neko možda želi da intenzivno hidrira suvu kožu, dok neko poželi nalet svežine da bi se razbudio ujutru. Neko će želeti da se relaksira posle vežbanja ili da možda uštedi dragoceno vreme dok se tušira i hidrira kožu. NIVEA je razvila proizvode za svaku od ovih potreba. Koji je vaš omiljeni proizvod za tuširanje?

Voćni, osvežavajući ili senzualni mirisi: pravi gel za tuširanje za mene

  • Od efikasnog čišćenja kože do ugađanja čulima: uz NIVEA proizvode  svi će naći pravi proizvod za tuširanje za ličnu negu i mirise koje najviše vole.
  • Da li sanjate da uranjate u bistru vodu dok se tuširate, da li volite voćne mirise citrusa ili težite da osetite nalet svežine ujutru kako biste probudili svoja čula? Onda su osvežavajuće note gelova za tuširanje stvoreni za vas. Ovi gelovi mirišu na egzotično voće, sveže latice ili lagani morski povetarac: NIVEA Pure Fresh gel za tuširanje će vas osvežiti kao da ste uskočili u more. Uz osvežavajuće mirise limunove trave, lokvanja ili cveta franđipani, hidrirajući proizvodi za tuširanje kao što su NIVEA Lemongrass & Oil gel za tuširanje, NIVEA Waterlily & Oil gel za tuširanje i NIVEA Frangipani & Oil gel za tuširanje postaraće se da se vaša koža i osveži i bude negovana.
  • Da biste potpuno osveženi započeli dan, istuširajte se i budite kao novi – zašto ne probate?
  • Ako za vas tuširanje nije samo održavanje higijene, onda ste vi više tip koji želi da ugodi sebi. Učinite nešto dobro za sebe i svoje telo dok se tuširate i koristite nežne NIVEA Care proizvode za tuširanje: osetite senzualni miris latica orhideje u NIVEA gelu za tuširanje sa kašmirom i uljem semenki pamuka ili obavijte sebe glamurozno svetlucavim dijamantima koristeći NIVEA gel za tuširanje sa dijamantskim sjajem i arganovim uljem. Kremasti proizvodi za tuširanje će vam pružiti raskošni osećaj pod tušem, jer su obogaćeni esencijalnim uljima koja neguju kožu.
 
Tuširanje

Za intenzivnu hidraciju: koji gel za tuširanje će nam pomoći protiv suve kože?

Da li želite intenzivnu hidrataciju kože ispod tuša? Odaberite kremaste proizvode za tuširanje kao što su NIVEA Creme Soft, NIVEA Creme Care, NIVEA Creme Smooth, NIVEA Creme Sensitive ili bogati NIVEA Natural Oil. Oni će vašoj koži obezbediti sastojke kao što su kamilica i bademovo ulje.

 

Uskočite pod tuš!

Tuširanje naizmenično toplom i hladnom vodom: za spavalice i strastvene sportiste

Volite da se tuširate toplom vodom? Niste jedini. Oko 70% žena više voli da se tušira kada je temperatura vode prijatno topla. Preostalih 30% hrabrih se tušira naizmenično hladnom i toplom. Kada mešamo hladnu i toplu vodu stimulišemo cirkulaciju i jačamo imuni sistem. Tako zatežemo kožu i naš ten postaje svež i sjajan – tuširanje naizmenično hladnom i toplom vodom je prava tajna lepote!

Nema šanse da ostanete umorni ili neraspoloženi ako ste oni koji vole da se tuširaju naizmenično mlazevima tople i hladne vode – to je savršeno da biste se probudili kako treba. Naizmenično tuširanje je isto tako dobro nakon izazovnog treninga jer tako olakšavate regeneraciju mišića. Naizmenično tuširanje uveče će vas relaksirati i pomoći vam da zaspite, naročito kada se na kraju istuširate hladnom vodom a zatim ušuškate ispod toplog pokrivača.

Kako da tuširanje bude još prijatnije? Tako što ćete naći pravi NIVEA gel za tuširanje za sebe.
NIVEA nega ispod tuša

Osećajte se predivno u svojoj koži: NIVEA nega ispod tuša

Oblačite svilenu bluzu odmah nakon tuširanja? NIVEA nega ispod tuša hidrira i nežno miluje kožu čak i dok ste pod tušem – koža je nežna i glatka tako da se garderoba neće lepiti za nju, a potrebno je vrlo malo vremena da se krema ili losion za telo apsorbuju.