NOVO: NIVEA MEN Just Blue toaletna voda

ISTAKNITE SVOJU HARIZMU

NIVEA MEN Just Blue toaletna voda: harizmatična baš kao i vi

SARVŠEN ZA VAS

NIVEA MEN Just Blue toaletna voda

Nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda – za muškarce koji vole jednostavne stvari. Miris nove NIVEA MEN toaletne vode savršeno se uklapa sa NIVEA MEN Protect & Care proizvodima. Možete da koristite kremu, dezodorans i toaletnu vodu zajedno i ne morate da brinete da li se mirisi slažu. Kupite NIVEA MEN Just Blue toaletnu vodu i istaknite svoju harizmu.SVE O SASTOJCIMA

Nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda. Odiše ležernošću.

Dinamičan, moderan, seksi. Da li se prepoznajete? Onda imate nešto zajedničko sa novim NIVEA MEN Just Blue mirisom. Jednostavna bočica sadrži toaletnu vodu koja se otvara oštrim mirisom grejpfruta u kombinaciji sa mirisima jasmina i kedra. Senzualni đurđevak, mošus i limeta daju toaletnoj vodi egzotičnu notu. Mogli bismo još mnogo da kažemo o ovom mirisu, ali najbolje je da sami isprobate novu NIVEA MEN Just Blue toaletnu vodu. Kupite odmah.


ZA SVAKU PRILIKU

Pristaje vam. Savršeno.

Nedeljni ručak kod mame? Krigla ili dve sa drugovima? NIVEA MEN Just Blue toaletna voda se uklapa uz sve odevne kombinacije.

Izlazite sa nekim posebnim? Savladajte nervozu. Žene vole stil koji nije previše komplikovan – i muškarce koji nisu komplikovani. Vaš senzualni miris će sigurno delovati prijatno i uzbudljivo.

Ovo je pravi timski duh. Uz NIVEA MEN tim koji čine toaletna voda, krema i dezodorans, sigurno pobeđujete. 

Nova NIVEA MEN Just Blue toaletna voda.  KUPITE SADA.