Zimske frizure za vas - zaglavlje

Kako da napravite lepe zimske frizure

Otkrijte ideje za zimske frizure i negu kose tokom zime
Hladno vreme i često stilizovanje mogu da isuše kosu. Saznajte kako da zaštitite kosu pomoću hidratantnog šampona i pronađite frizure koje možete da uklopite uz zimske odevne kombinacije.

Predstavljamo zimske frizure

Pronađite inspiraciju za zimu pomoću našeg vodiča za jednostavne zimske frizure i otkrijte savete za stilizovanje kose koje ne oštećuje kosu.

Rutina za negu kose tokom zime

Važno je da rutinu za negu kose prilagodite godišnjem dobu kako biste imali sjajnu i lepršavu kosu.

Obično zimi češće koristimo aparate za oblikovanje kose jer ne možemo prirodno da sušimo kosu. Obavezno nanesite  NIVEA Diamond Gloss penu za stilizovanje kako biste zaštitili kosu od toplote fena i uvijača i dali joj sjaj.

Veštačka toplota i kapa mogu da iritiraju kožu glave. Da biste sprečili pojavu peruti, u svoju zimsku rutinu za negu kose treba da uključite i proizvode protiv peruti. Proizvod za negu kose kao što je  NIVEA Repair Anti Dandruff Care šampon omogućava blago čišćenje dok istovremeno sprečava pojavu peruti i čini kosu glatkom.

Zimske frizure i nega kose tokom zime

Lepa frizura i sjajna kosa uneće vedrinu u svako tmurno i hladno jutro. Saznajte kako da negujete kosu šamponom za suvu kosu.

Napravite lepe zimske frizure uz proizvode za negu i stilizovanje kose

Preporučujemo vam