Kako da napravite lepe zimske frizure

Otkrijte ideje za zimske frizure i negu kose tokom zime. Hladno vreme i često stilizovanje mogu da isuše kosu. Saznajte kako da zaštitite kosu pomoću hidratantnog šampona i pronađite frizure koje možete da uklopite uz zimske odevne kombinacije.

Predstavljamo zimske frizure

Pronađite inspiraciju za zimu pomoću našeg vodiča za jednostavne zimske frizure i otkrijte savete za stilizovanje kose koje ne oštećuje kosu.
Ideje za zimske frizure: visok konjski rep

Zimske frizure

Visok konjski rep

Visok konjski rep je jednostavna, a elegantna modna frizura. Ako želite večernju varijantu, zaližite kosu pomoću NIVEA Diamond Gloss Care spreja za stilizovanje. Može da se nosi i preko dana kao opuštenija varijanta, sa izvučenim pramenovima koji uokviruju lice.
Ideje za zimske frizure: neuredna punđa

Zimske frizure

Neuredna punđa

Neuredna punđa je još jedna jednostavna i praktična frizura. Vežite kosu u labav, visoki rep, uvijte ga u punđu koju ćete pričvrstiti šnalama. Na kraju nanesite NIVEA Ultra Strong sprej za stilizovanje. Uz ovu frizuru možete da nosite rolku - savršeni zimski stil.
Ideje za zimske frizure: pletenica „riblji rep“

Zimske frizure

Pletenica „riblji rep“

Prednost pletenice je što je možete transformisati iz dnevne boho frizure u večernju elegantnu pomoću ukosnica. Da biste napravili riblji rep, podelite kosu na dva dela. Pramen levog dela prebacite na desni deo, a pramen desnog dela na levi deo. Ponavljajte dok ne dođete do kraja.

Zimske frizure

Jednostavna niska punđa

Na prvi pogled, niska punđa izgleda prilično komplikovano – kao da će vam biti potrebno celo jutro da je napravite. Zapravo, sve što treba da uradite je da natapirate kosu, nanesete malo spreja, uvijete je i pričvrstite ukosnicama. Savet: povećajte volumen i izvucite šiške.
Ideje za zimske frizure: venac pletenica

Zimske frizure

Venac pletenica

Venac pletenice se mogu nositi tokom cele godine. One su sjajna frizura i za zimu jer ih možete nositi ispod kape. Da biste napravili ovu frizuru, prvo upletite kosu u dve obične pletenice. Obmotajte pletenice oko glave i pričvrstite ukosnicama i sprejom za kosu.

Rutina za negu kose tokom zime

Važno je da rutinu za negu kose prilagodite godišnjem dobu kako biste imali sjajnu i lepršavu kosu.


Obično zimi češće koristimo aparate za oblikovanje kose jer ne možemo prirodno da sušimo kosu. Obavezno nanesite NIVEA Diamond Gloss penu za stilizovanje kako biste zaštitili kosu od toplote fena i uvijača i dali joj sjaj.

 

Zimske frizure i nega kose tokom zime

Lepa frizura i sjajna kosa uneće vedrinu u svako tmurno i hladno jutro. Saznajte kako da negujete kosu šamponom za suvu kosu.

Kako da sprečite naelektrisanu i kovrdžavu kosu zimi

Elektricitet može da utiče na kosu tokom cele godine, ali se češće javlja zimi jer nosimo vunene kape.

Elekricitet privlači tanja, suva kosa. Da biste sprečili pojavu naelektrisane kose, hidrirajte je i negujte hranjivim proizvodima za negu. NIVEA Hairmilk linija proizvoda oporavlja vašu kosu ne čineći je teškom.

Pena koju ćete naneti na kosu pre sušenja i stilizovanja takođe sprečava kovrdžanje kose zimi, a pored toga, povećava volumen i sjaj.

Prilikom četkanja, nanesite sprej za kosu na četku da biste sprečili naelektrisanje.

Ideje za zimske frizure: lokne u pletenici

Frizure za kratku i dugu kosu

Duga kosa

Pošto je u pitanju kombinacija lokni i pletenica koje se nose nisko, preko ove frizure možete nositi zimsku kapu. Da biste napravili ovu frizuru, vežite kosu u dva niska konjska repa ali ostavite jedan deo kose za pletenicu. Uvijte kosu u repu a zatim obmotajte pletenicu oko lokni.
Ideje za zimske frizure: izvrnuti rep

Frizure za kratku i dugu kosu

Kosa srednje dužine

Polupodignute frizure su savršene za kosu srednje dužine. Izvrnuti rep deluje elegantno i veoma se jednostavno pravi. Pokupite manji deo kose na vrhu u rep. Provucite kraj repa kroz otvor na vrhu i izvucite.
ideje-za-zimske-frizure-bob-u-obliku-slova-A

Frizure za kratku i dugu kosu

Kratka kosa

Ovo je razigrana varijanta klasične bob frizure — savršen način da unesete vedrinu u tmurne, hladne dane. Da biste imali postojan volumen, nanesite NIVEA Volume Care penu za kosu pre nego što osušite, stilizujete ili natapirate kosu.

Kako da kosa bude lepa i ispod kape

Želite da se zaštitite od hladnoće, a da istovremeno budete elegantni i imate frizuru. Da bi kosa imala volumen, sušite je fenom. Prebacite razdeljak da biste podigli kosu u korenu. Frizure koje se mogu nositi ispod kape, sigurno će vam pomoći da sačuvate lep izgled kose.
product-bg

Napravite lepe zimske frizure uz proizvode za negu i stilizovanje kose