PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Zimske frizure za vas - zaglavlje

Kako da napravite lepe zimske frizure

Otkrijte ideje za zimske frizure i negu kose tokom zime

Hladno vreme i često stilizovanje mogu da isuše kosu. Saznajte kako da zaštitite kosu pomoću hidratantnog šampona i pronađite frizure koje možete da uklopite uz zimske odevne kombinacije.

Predstavljamo zimske frizure

Pronađite inspiraciju za zimu pomoću našeg vodiča za jednostavne zimske frizure i otkrijte savete za stilizovanje kose koje ne oštećuje kosu.

Rutina za negu kose tokom zime

 


Važno je da rutinu za negu kose prilagodite godišnjem dobu kako biste imali sjajnu i lepršavu kosu.

Obično zimi češće koristimo aparate za oblikovanje kose jer ne možemo prirodno da sušimo kosu. Obavezno nanesite  NIVEA Diamond Gloss penu za stilizovanje kako biste zaštitili kosu od toplote fena i uvijača i dali joj sjaj.


Zimske frizure i nega kose tokom zime

Lepa frizura i sjajna kosa uneće vedrinu u svako tmurno i hladno jutro. Saznajte kako da negujete kosu šamponom za suvu kosu.

Kako da sprečite naelektrisanu i kovrdžavu kosu zimi

Elektricitet može da utiče na kosu tokom cele godine, ali se češće javlja zimi jer nosimo vunene kape.

Elekricitet privlači tanja, suva kosa. Da biste sprečili pojavu naelektrisane kose, hidrirajte je i negujte hranjivim proizvodima za negu. NIVEA Hairmilk linija proizvoda oporavlja vašu kosu ne čineći je teškom.

Pena koju ćete naneti na kosu pre sušenja i stilizovanja takođe sprečava kovrdžanje kose zimi, a pored toga, povećava volumen i sjaj.

Prilikom četkanja, nanesite sprej za kosu na četku da biste sprečili naelektrisanje.

Kako da kosa bude lepa i ispod kape

Kako da kosa bude lepa i ispod kape

Želite da se zaštitite od hladnoće, a da istovremeno budete elegantni i imate frizuru. Da bi kosa imala volumen, sušite je fenom. Prebacite razdeljak da biste podigli kosu u korenu. Frizure koje se mogu nositi ispod kape, sigurno će vam pomoći da sačuvate lep izgled kose.