(0)

VOLUME CARE Pena

150 ml

Prednosti

benefits-volumizing
Volumen
benefits-firm-skin
Učvršćuje
benefits-nourishing
Pruža bogatu negu
NUTRI-ESSENCE
benefits-dull-hair
Beživotna kosa
benefits-all-skin-types
Svi tipovi kože
  • Aktivno neguje kosu i ne čini je slepljenom
  • Jača kosu i pruža dvostruko veći volumen
  • Štiti kosu od oštećenja izazvanih toplotom

Saznajte više o ovom proizvodu

Volumen koji traje! Zahvaljujući Heat Activated Care tehnologiji aktivno neguje kosu i ne čini je slepljenom. Učvršćuje kosu za volumen koji je i do dva puta veći i štiti je od oštećenja koje uzrokuje toplota: NIVEA Volume Care pena za kosu.

Upozorenje:

Upozorenje: Boca je pod pritiskom i izuzetno zapaljiva. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od zapaljivih izvora, plamena ili užarenih predmeta. Ne pušiti. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Ne probijati i ne spaljivati bocu cak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zracenja i čuvati od temperature iznad 50°C. Cuvati van domašaja dece.

Broj artikla 86944 (86944-09190-50)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1Korak 1:

Pre feniranja nanesite proizvod po celoj dužini, od korena ka krajevima, pokretima na dole kako biste poravnali kutikulu vlasi i dali kosi dodatni sjaj.

2Dodatni volumen:

Dobro protresite bocu pre upotrebe. Okrenite bocu vrhom na dole i nanesite proizvod prvo na dlan a zatim utrljajte u suvu ili vlažnu kosu. Da biste dodatno učvrstili frizuru, isfenirajte kosu.

3Dodatni sjaj:

Za dodatni sjaj, koristite veliku okruglu četku pri feniranju.

Specijalni sastojci

NUTRI-ESSENCE

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Isobutane, VP/VA Copolymer, Sorbitol, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Butane, Pantolactone, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum