(1)

VOLUME CARE Pena

Pena za stilizovanje neguje, jača i štiti kosu. Za dugotrajnu, fleksibilnu postojanost i dvostruki volumen: NIVEA Volume Care pena za kosu.

Kupite ovde

Prednosti

Volumen
Učvršćuje
Pruža bogatu negu
NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE
Beživotna kosa
Svi tipovi kože

PREDNOSTI PROIZVODA

  • Aktivno neguje kosu i ne čini je slepljenom
  • Jača kosu i pruža dvostruko veći volumen
  • Štiti kosu od oštećenja izazvanih toplotom

Kako da

1 Korak 1:
Pre feniranja nanesite proizvod po celoj dužini, od korena ka krajevima, pokretima na dole kako biste poravnali kutikulu vlasi i dali kosi dodatni sjaj.
2 Dodatni volumen:
Dobro protresite bocu pre upotrebe. Okrenite bocu vrhom na dole i nanesite proizvod prvo na dlan a zatim utrljajte u suvu ili vlažnu kosu. Da biste dodatno učvrstili frizuru, isfenirajte kosu.
3 Dodatni sjaj:
Za dodatni sjaj, koristite veliku okruglu četku pri feniranju.

Saznajte više o ovom proizvodu

Volumen koji traje! Zahvaljujući Heat Activated Care tehnologiji aktivno neguje kosu i ne čini je slepljenom. Učvršćuje kosu za volumen koji je i do dva puta veći i štiti je od oštećenja koje uzrokuje toplota: NIVEA Volume Care pena za kosu.

Upozorenje:

Upozorenje: Boca je pod pritiskom i izuzetno zapaljiva. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od zapaljivih izvora, plamena ili užarenih predmeta. Ne pušiti. Ne raspršivati na otvoreni plamen ili užarene površine. Ne probijati i ne spaljivati bocu cak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčevog zracenja i čuvati od temperature iznad 50°C. Cuvati van domašaja dece.

Broj artikla 86944 (86944-09190-50)

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Aqua, Isobutane, VP/VA Copolymer, Sorbitol, Propane, Panthenol, Niacinamide, Polyquaternium-68, Butane, Pantolactone, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum

Specijalni sastojci

NUTRI-ESSENCE
NUTRI-ESSENCE

Ocene i mišljenja

1,0
veoma loš (1 Ocena)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Masasasa
13.11.2022.
Volume pena
Povukli ste nivea volume penu koja je bila u beloj boci i koja je bila fenomenalna… Sada imate u ponudi samo volume mousse u plavoj boci i mnogoo je losa. Zasto nema vise stare volume mouse koja je takodje stitila kosu do 220c???
Prijavite

Prijavite zloupotrebu

Da li želite da prijavite zloupotrebu?