Učvrstite frizuru

NIVEA GELOVI ZA KOSU

Gel može da vam pomogne da učinite frizuru postojanom. NIVEA gelovi za kosu učvršćuju pramenove, ali tako da kosa izgleda prirodno i gipko - bilo da je u pitanju zahtevna frizura, stil za svaki dan ili samo želite da naglasite nekoliko pramenova.
 
Filteri
Sortirajte
Sortirajte
Vaša kosa – savršeno stilizovana

Bez obzira da li kosu stilizujete odmah nakon pranja ili uveče pre izlaska, lepa frizura je sigurno razlog da se osećate dobro. A frizura koju želite bi trebalo da izgleda dobro što duže. Ako nanesete penu za oblikovanje kose odmah nakon pranja, možete oblikovati frizuru po svojoj želji. NIVEA ima različite linije proizvoda tako da frizuru možete da prilagodite svom tipu kose. Definišite kovrdže ili povećajte volumen penom za oblikovanje kose. Odgovarajući proizvodi za negu i oblikovanje kose takođe daju kosi sjaj.


Gel – vaše tajno oružje za savršenu frizuru 

Gelom možete da oblikujete kosu bez lepljivog osećaja. Gel je postojan celog dana i možete ga naneti i na mokru i na suvu kosu. Jednostavno očetkajte kosu da biste uklonili gel bez tragova. Nanesite malo gela za oblikovanje kose na dlan i protrljajte ga dlanovima. Utrljajte gel u kosu od zadnjeg ka prednjem delu. Prstima definišite pramenove da biste dovršili frizuru.


Stilizovanje kose za muškarce – sasvim drugačiji zahtevi

Kosi muškaraca je potrebna drugačija nega i stilizovanje. NIVEA MEN linija sadrži kremu za stilizovanje koja pruža jaku postojanost bez lepljivog osećaja. Linija takođe sadrži i gel za mokar izgled kose. Za prefinjeniji izgled, naglasite gelom samo par pramenova.


Priprema, pozor – sad!

Frizura, i muška i ženska, za koju vam je potrebna čitava večnost treba da traje što duže. Zato vam preporučujemo NIVEA sprej za kosu. Ne samo da učvršćuje frizuru i naglašava pramenove, već daje kosi i dodatni sjaj.