Kako da vam kosa izgleda savršeno na dan venčanja

Kako da vam kosa izgleda savršeno na dan venčanja

Pripremite se za svoj veliki dan
Od svadbenih frizura, do probe frizure i spiska za organizaciju venčanja, otkrijte šta vam je sve potrebno kako biste bili nezaboravna mlada.

Planiranje unapred je od ključne važnosti za prelepu kosu

Bilo da idete da isprobate frizure ili birate svadbenu frizuru, otkrijte šta možete da učinite pre svog velikog dana kako biste izgledali najbolje što možete

Kako da pripremite kosu za svoj posebni dan

 Većina žena odabere venčanicu i ukrase za kosu pre nego što se odluči za frizuru. Ovo je bitno jer će izrez i stil haljine uticati na to koji vam izgled najbolje pristaje. 

Pregledajte internet sajtove ili prelistajte časopise pre nego što odete na probu frizure kako biste znali koje frizure vam se sviđaju, a koje biste radije izbegli.

Ukoliko se odlučite da podignete kosu, sprej za kosu poput NIVEA Diamond Gloss Care spreja za stilizovanje će pomoći da vam se frizura ne pokvari tokom samog obreda i zabave nakon njega.

Kako da izaberete svadbenu frizuru

Postoji mnogo stvari koje treba da uzmete u obzir pre svog velikog dana. Čim odaberete venčanicu možete početi da planirate frizuru. U zavisnosti od stila haljine i ukrasa za kosu možda ćete hteti da skratite kosu ili počnete da je puštate. Možda bi najbolje izgledala ako je podignete.

Pet načina da vam kosa izgleda predivno na dan vašeg venčanja

  1. Prilikom odabira svadbene frizure poslušajte savet frizera
  2. Za prelepu kosu je potrebno više meseci – primenjujte rutinu za negu kose koja će je učiniti zdravom sve do samog venčanja
  3. Koristite proizvode za kosu koji odgovaraju vašem tipu kose
  4. Skratite kosu jedno mesec dana pre samog venčanja
  5. Potrudite se da jedete dosta salate i unosite omega 3 i 6 masne kiseline u svoju ishranu kako biste poboljšali sjaj kose 

Koraci do raskošne kose na dan venčanja

Svaka žena želi da izgleda predivno na svoj veliki dan. Sa ovim rezimeom praktičnih saveta za svadbene frizure, možete da precrtate jednu stavku sa spiska.

KAKO DA NAPRAVITE SAMI UKRAS ZA KOSU ZA VENČANJE

Napravite sami ukras za kosu od cveća za svoje venčanje

Negujte kosu pred venčanje sprejevima i balsamima