Dezodorans – zaglavlje

Koji dezodorans mi najviše odgovara?

Pronađite savršen dezodorans
Prema jednoj studiji, dve od tri žene redovno koriste dezodorans. Da li više volite sprej, roll-on ili stik? U nastavku teksta ćete otkriti koji dezodorans vam najviše odgovara.

Pravi dezodorans za svaki tip

NIVEA Pure & Natural Action sprej – efikasan dezodorans koji ne sadrži aluminijum

Da li ste znali da NIVEA Pure & Natural Action sprej ne sadrži nimalo aluminijuma? Linija proizvoda Pure & Natural sadrži prvi roll-on koji efikasno sprečava razvoj bakterija koje uzrokuju neprijatan miris zahvaljujući antibakterijskoj formulaciji koja ne sadrži aluminijum.

Proizvodi iz linije Pure & Natural sadrže aktivni sastojak BIO-FLORINE® čiji je sastav identičan prirodnom i predstavlja optimalnu kombinaciju blage NIVEA® nege i efikasne zaštite od znojenja kako bi koža mogla da diše!

Blaga zaštita za osetljivu kožu – NIVEA Powder Touch

NIVEA Powder Touch dezodoransi kao što je NIVEA Powder Touch sprej pružaju vam i do 48 sati pouzdane zaštite od znojenja. Blaga formulacija za negu ne iritira kožu i čini je glatkom i lepom.

Različite vrste dezodoransa

  • Dezodoransi u spreju su veoma popularni još od 1965. godine i predstavljaju prvi izbor potrošača. Mlaznica spreja je praktična i omogućava ravnomerno nanošenje aktivnih i negujućih sastojaka. Osvežava celo područje pazuha i ima sjajan miris.
  • Drugi proizvod po popularnosti  je praktičan roll-on, koji se pojavio na tržištu 1950-ih. Zahvaljujući praktičnom aplikatoru, možete naneti njegove aktivne sastojke veoma precizno.
  • Stik postaje sve popularniji, a trenutno je na trećem mestu. Ostavlja tanak sloj kreme na koži, obezbeđuje pouzdanu zaštitu i koža ostaje suva.

A koji dezodorans odgovara vama?

Dezodorans – mit koji nikako da nestane

Ljudi govore puno toga o dezodoransima. Ali da li ova uverenja o dezodoransima odražavaju realnost? Ovde ćemo ih pojasniti!

WHAT IS THE RIGHT DEODORANT FOR ME

How to choose the right deodorant