Vežbe opuštanja za unutrašnju ravnotežu – NIVEA

Odmorite se od svakodnevnog stresa: opuštanje za telo i dušu Vežbe opuštanja su jednostavne, poboljšavaju unutrašnju ravnotežu i kondiciju. Opustite se uz jogu, pilates ili nia vežbe i pronađite svoj unutrašnji balans!

Lepota iznutra zahvaljujući unutrašnjoj ravnoteži

Apsolutno neophodne za vašu unutrašnju lepotu: vežbe opuštanja. Kretanje poboljšava kondiciju i zdravlje i smanjuje stres.

Vežbe opuštanja – blagi trening i meditacija

  • Lepota koja sija iznutra znači da su telo i duša u skladu. Vežbe opuštanja poput joge, pilatesa i nia vežbe poboljšavaju unutrašnju ravnotežu i fizičku kondiciju. Ove tehnike opuštanja kombinuju vežbe jačanja mišića i elemente meditacije. Vežbe će vam dati potrebnu energiju za dnevne aktivnosti i vaše telo će se osećati dobro.
  • Joga: ovo indijsko učenje staro vekovima predstavlja holistički koncept koji čine fizičke vežbe i duhovna meditacija. Joga poboljšava koncentraciju, energiju, izdržljivost i unutrašnji mir.
  • Pet tibetanskih vežbi: ovih pet joga vežbi koje se nadovezuju jedna na drugu su idealne ako nemate puno vremena. Ovaj oblik joge se koristi za jačanje endokrinog sistema.
  • Pilates: odlična vežba za jačanje dubokih mišića – naročito potpornih – koja povećava fizičku snagu i unutrašnji mir.
Majka Dete
Joga

Otkrijte svoju energiju – nova snaga pomoću joge

Uspravite se, razmaknite stopala i raširite ruke ka gore. Udahnite duboko. Spuštajte ruke i istovremeno izdišite. Tako ćete se brzo osloboditi unutrašnje napetosti.

Za koga je joga pogodna?

Joga poboljšava ravnotežu i zdravlje tela, uma i duha. Različite asane (položaji) kombinuju fizičke vežbe, posebne tehnike disanja i faze meditacije, čime se smanjuje stres i obnavlja energija. Joga je sada jedna od najpopularnijih vežbi opuštanja.
Stresna svakodnevnica, žongliranje poslovnm i privatnim obavezama čini da mnogi ljudi osećaju unutrašnju napetost i fizičku slabost. Ako želite da odvojite malo vremena za sebe i napunite baterije, razmislite o jogi. Različite asane će vam pomoći da se smirite, kako biste se koncetrisali na sebe i zaboravili na svakodnevni stres i obaveze.
Hata joga, koja se sastoji od jednostavnih ali efikasnih fizičkih vežbi i vežbi disanja, posebno se preporučuje za početnike.

Pilates – savršen balans za sve koji puno sede

Pilates jača muskulaturu celog tela i popravlja držanje.

Šta je pilates i koje su njegove koristi?

Znate onaj osećaj: morate dugo da sedite u kancelariji i često osećate napetost u leđima i vratu.
Možda povremeno imate i glavobolje? Tada vam je potreban pilates. Jednostavne, ali veoma efikasne vežbe jačaju dublje grupe mišića.
Tako poboljšavate svoje zdravlje i postajete otporniji. Fokus u ovim vežbama opuštanja je na jačanju potpornih mišića oko kičme:
leđa, dna karlice i stomačnih mišića.
Napetost se javlja ređe kada su ove grupe mišića ojačane: osećate se slobodnije, u boljoj ste formi, a samim tim i opušteniji.
Pilates

Vitkiji uz pilates

Pilates vežbe intenzivno jačaju dublje mišiće, što automatski oblikuje vašu figuru. Rezultat: ravniji stomak, vitak struk i lepo držanje tela – šta više poželeti?
product-stage-bg

Opuštanje, kretanje i zabava – nia i pet tibetanskih vežbi

Radost i ljubav prema životu – nia, vežbe za dobar osećaj

Podsticajna kombinacija plesa, borilačkih veština i opuštanja poboljšava samospoznaju i koordinaciju i veoma je zabavna. Budite svesni svog tela i uživajte u svakom trenutku.

Fokusiran trening u samo par koraka – uz pet tibetanskih vežbi

  • Pet tibetanskih vežbi je serija od pet vežbi koje se vekovima koriste u tibetanskim manastirima i smatra se da su od ključnog značaja za dug život.
  • Kod pet tibetanskih vežbi elementi joge se kombinuju sa delovima vežbi kako bi se ojačali disajni putevi. Blage vežbe mišića i tetiva smanjuju napetost, čime se uspostavlja mir u telu i umu.
  • Vežbe stimulišu endokrini sistem i jačaju imuni sistem. Osetićete da ste u mnogo boljoj kondiciji, da imate bolju koncetraciju i da ste u skladu sa samim sobom.
  • Ako nemate puno vremena na raspolaganju, a ipak želite da uradite vežbe za celo telo, pet tibetanskih vežbi su idealne vežbe opuštanja za vas. Zašto ih ne probate? Potrebno vam je samo 15 minuta!