• Sve
  • Dezodorans u rol-onu
  • Dezodorans u spreju
  • Dezodorans u stiku
Filteri
Sortirajte

Svežina i dugotrajna zaštita od neprijatnih mirisa 

NIVEA dezodoransi za muškarce pružaju osećaj svežine i pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa i znojenja koja traje satima. Pored toga, NIVEA dezodoransi za muškarce sadrže formulacije koje odgovaraju koži i obogaćene su muževnim mirisima.

Dezodorans u spreju za muškarce: klasika za svaki dan


Dezodoransi u spreju su najbolji antiperspiranti i veoma osvežavajući, što ih čini prvim izborom za muškarce. Njihovi aktivni i negujući sastojci se brzo i ravnomerno raspršuju i oslobađaju prijatan miris. Koža pazuha je osvežena, prijatno miriše i zaštićena je od znojenja duže vreme. Ovaj proizvod je savršen za muškarce koji ujutru nemaju puno vremena i žele što pre da se spreme. Ovo je najbolji izbor i za muškarce koji se mnogo znoje. Naš savet: da bi dezodorans bio što efikasniji, pre upotrebe ga protresite.

Praktičan i kompaktan: dezodorans u rol-onu ili stiku

Da li tražite dezodorans koji možete brzo i precizno da nanesete nakon treninga ili tokom jutarnje rutine? Onda je vrlo važno da je format proizvoda praktičan. Upravo takvi su dezodoransi u stiku i rol-onu. Možete ih veoma precizno naneti, a njihova kremasta formulacija ostavlja zaštitni sloj na koži. Da li imaju još neku prednost? Naravno – rol-on zauzima vrlo malo mesta u sportskoj ili poslovnoj torbi.

Dezodorans nije isto što i antiperspirant

Dezodorans pruža pouzdanu zaštitu od neprijatnih mirisa, ali ne sprečava znojenje. Dezodoransi efikasno sprečavaju razvoj bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Antiperspiranti su dezodoransi koji štite i od znojenja. Muškarcima koji se malo znoje ili ne žele da utiču na prirodnu funkciju znojnih žlezda, sasvim je dovoljan dezodorans. Čak i oni koji žele da izbegnu aluminijumske soli, treba da koriste dezodorans. Međutim, za muškarce koji se mnogo znoje ili žele da smanje količinu znoja, najbolji izbor je antiperspirant.

Specijalni dezodoransi za muškarce

Iako efikasni, neki dezodoransi mogu da uzrokuju pojavu fleka na odeći. NIVEA je razvila specijalnu formulaciju koja sprečava pojavu belih tragova na tamnoj odeći i žutih fleka na odeći svetlih boja. Stres i mentalni napor takođe mogu da uzrokuju znojenje. NIVEA Stress Protect sadrži kombinaciju dva antiperspirantska sastojka koji kontrolišu znojenje uzrokovano stresom – pouzdano, bezbedno i tokom 48 sati. Ukoliko vam je posebno važna antibakterijska zaštita, NIVEA odeljenje za istraživanje je razvilo proizvode sa srebro-citratom koji se rastvara u vodi. Ova formulacija pruža visoko efikasnu zaštitu od fleka i znoja ispod pazuha dok je istovremeno blaga prema koži.